- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Kedves Érdeklődő!
Budapesten szeretnék elhelyezkedni teljes- vagy részmunkaidőben, illetve külföldi szezonális munka is érdekelne. A munkakört illetően rugalmas vagyok, tudásomnak és képességeimnek megfelelően a legjobb teljesítményt szeretem nyújtani.
Végzettségek:
-B kategóriás jogosítvány (2006)
-Érettségi (2009)
-Nyomdaipari offset-gépmester (2011)
-Angol középfokú nyelvvizsga (komplex, jelenleg könyvek olvasásával próbálom aktívan használni) (2011)Folyamatban van:
-Villamosmérnöki egyetem (bsc, levelező) (2011-ben kezdtem)Amiről nincs papírom:
-WEB programozásban több éves tapasztalat (PHP, CSS illetve HTML; kérésre küldök referenciaoldalt)
-Elektrotechnikai ismeretek
-továbbá c nyelven is tanultam/tanulok, kiváló office ismeretek (hát ez nagy szám, bár ebből is van egy-két referenciám ami nem mindennapi) és hardver ismereteim is vannakHa esetleg felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődését, kérem a névjegyemben megtalálható e-mail címemre írj/írjon, vagy pedig itt privát üzenetbe!
Tisztelettel
vidékiürge
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest