Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Kedves Érdeklődő!
Budapesten szeretnék elhelyezkedni teljes- vagy részmunkaidőben, illetve külföldi szezonális munka is érdekelne. A munkakört illetően rugalmas vagyok, tudásomnak és képességeimnek megfelelően a legjobb teljesítményt szeretem nyújtani.
Végzettségek:
-B kategóriás jogosítvány (2006)
-Érettségi (2009)
-Nyomdaipari offset-gépmester (2011)
-Angol középfokú nyelvvizsga (komplex, jelenleg könyvek olvasásával próbálom aktívan használni) (2011)Folyamatban van:
-Villamosmérnöki egyetem (bsc, levelező) (2011-ben kezdtem)Amiről nincs papírom:
-WEB programozásban több éves tapasztalat (PHP, CSS illetve HTML; kérésre küldök referenciaoldalt)
-Elektrotechnikai ismeretek
-továbbá c nyelven is tanultam/tanulok, kiváló office ismeretek (hát ez nagy szám, bár ebből is van egy-két referenciám ami nem mindennapi) és hardver ismereteim is vannakHa esetleg felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődését, kérem a névjegyemben megtalálható e-mail címemre írj/írjon, vagy pedig itt privát üzenetbe!
Tisztelettel
vidékiürge
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest