- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Nagyjából az lényeg, hogy azokat a pénzkeresési formákat kell tolni, amit részegen is lehet, tehát a meló gyakorlatilag kilőve - viszont munkába menet vagy onnan jövet muszáj, hogy ne legyen a kari üresjáratban.
A függőséget nem tudom mennyire számolja, de ha az elején nem lövöm ki, akkor ugyebár később csak drágábban tudom kilőni, ráadásul egyre szarabbul hatnak a piák is, szóval én minden berúgásnak igyekszem 0 függőséggel nekimenni.
Ez alsó hangon azt jeleni, hogy 0 részegségnél mondjuk 70-77 dodóból megvan a sör, aztán meg kb 30 -ból a függőség.
Később már akár 20-30 % részegségnél már olcsóbb is, mert nem kell annyi sör, szóval menet közben olcsóbban is ki tud jönni.
Legszarabb időszak, amikor éjjel 8 órában kamionozik, aztán kap kb 130 dodót érte (amit jó esetben nappal fél óra alatt össze lehet guberálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest