Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1099 üzenetére
Pontosan. Állandóan megszakad a net. írtam már róla : reconnect-disconnect-reconnectdisconnect-reconnect ez megy végig.
Rohadt szar ez a vasazás, semmit nem keresel vele szinte, de jó sűrűn lejár, állandóan küldjed, de nincs meg az a szar
83-as alkesz utánam kezdte 2 nappal, prémje sincs, és neki meglett pár nap alatt, alacsonyabb aktivitással mint nekem. -
KROK640
nagyúr
Kezdem nagyon unni ezt a gyémánt keresést ...
De a tőzsde legalább ma sem volt veszteséges -
KROK640
nagyúr
83-asnak meglett gyémánt. 2 nappal később prém, nélkül...
Előbb mint nekem . Szép. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1087 üzenetére
Persze, de régen decemberben 2× avgy 4× esély volt. Meg ugye a prém is, meg a cápa is növeli, a hétvégi akció is majd, de ugye az a baj, hogy még ezzel együtt is nevetségesen kevés rá az esély.
Varázsolni nem tudok most a netem miatt, meg a gép sem mehet egész nap, szóval maradt a manuális módszer. Legfelejebb ha megunom, leszarom. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1086 üzenetére
Szerintem nincs erre semmi extra esély vagy ilyesmi, még ha régebben volt is... Itt csak a sima esélyek vannak, és persze lehet, hog elsőre kifogod, lehet, hogy 10 év alatt se, egyik se garantált, csak a valószínűség.
Gyuszi emlékeim szerint már az első 1-2 hétben 2 gyémánttal volt, amikor még a többiek nem is láttak gyémántot, ott is fura volt, hogy valami anomália van, de lehet, hogy csak szerencséje volt.
Nyomni kell neki, varázsolni, úgyse érdekel a kutyát se, hogy ki hogy játszik, az a 20-30 ember aki még időnként felnéz, előbb-utóbb beleun magától is. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1085 üzenetére
Hűűű, akkor én anno a 4 nappal nagyon szerencsés voltam.
Igaz decemberben fogtam ki. Nem tudom, most hogy van, de akkor decemberben talán valami 2× esély volt a gyémántra (ami még mindig rohadt kicsi) és persze cápával.
Szombat késő délután óta keresem, de semmi varázslat, manuálisan, és van, hogy el is felejtem.
Hát az bizony kiveszőben vanDe legalább takarékos a nép, nem fogyaszt
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1084 üzenetére
A hsz-eket visszakeresve az elsőt kb 2 hónapig hajszolhattam, de tuti, hogy sokáig cápa nélkül, mert az viszonylag későn lett meg... 04.20-án lett meg az első gyémánt valamikor éjszaka...
A másodikat 05.19-én fogtam ki, tehát kb egy hónap múlva, viszont szinte biztos, hogy ez éjjel-nappali "varázslatos" bányászást jelentett, cápával, napi szinte 24 órás aktivitással (akkor még volt motiváció).
A 3. gyémántot 06.14-én fogtam ki, tehát egy újabb hónappal később, majd 06.27-én a negyediket, kb 2 héttel az előző után.
Tehát ha nincs szerencséd, akkor varázslattal pár hét alatt meglehet, cápával, hétvégi bónuszokkal, minden szarral megtámogatva.
Olyan ez, mint a lottó telitalálat, igazából a nagy számok törvénye alapján egyszer betalál, a lényeg, hogy minél többször próbálkozz, tehát meg legyen a "nagy szám". Minden létezik, kivéve a magyar demokrácia. -
KROK640
nagyúr
Nem igaz már ez a rohadt gyémánt. A régi játékban 4 nap alatt volt meg, most hatodik napja keresem
-
KROK640
nagyúr
Mostanában eléggé hanyagoltam szegény játékot, de tegnap néztem, már 700alkesz van
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1073 üzenetére
Igen, az komoly baj, hogy a horgaszatból, vasazásból nincs hosszabb verzió. Mert aki nem tud sűrűn feljárni, annak kb esélytelen a gyémánt akár éveken belül is.
Régen a munkára volt olyan lehetőség hogy X ideig dolgozzál. Ez még Zolesz féle fejlesztés volt.Ugyanakkor ahogy elnézem a játék egyik célja, hogy minél több oldal letöltést generáljon.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1071 üzenetére
A változatosság, ami hiányzik belőle. Mennyi ideje megy már, 4-5 hónapja? Annyi idő alatt script nélkül is meg lehet unni, ha ugyanazt a 3-4 kattintgatást kell megcsinálni.
Valahogy ez a szemlélet, hogy küldiket és kihívásokat kell teljesíteni, de nem készülnek újak, eléggé lekorlátozza a motivációt.
Sokkal több lehetne ebben a játékban, ha folyamatosan feljesztve lenne, esetleg egy kicsit modernizálva itt-ott, hogy ne kelljen scriptelni...
Pl valami napi rutin menedzsmentet be lehetne vezetni, pl. előre X órára meg lehetne adni, hogy mit szeretnék csinálni, mennyit akarok vasazni, melózni, stb, berúgni, és ha van hozzá elég ital, akkor ezt levonja a rendszer és az egészet egy folyamatként kezelné, stb.
De így, hogy napi 3-4-szer van ideje valakinek elindítani egy vasazást, vagy horgászatot vagy bármit, így rá fog kapni a scriptelésre (vagy azért nem, mert nem tudja beállítani).
Az egész élet egy nagy script, így meg főleg. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1069 üzenetére
Én most a meló miatt erősen hanyagolom, meg egy kis ráunás nekem is volt, bár a mesterhármas nagyot dobott a morálomon. Mostmár tényleg a gyémántra kéne ráállnom, de az nem jó, hogy kb óránként 1× tudok ránézni, szóval szuperhősködés/ittas vezetés megy. Most újabbat nem tudok, és akarok bevállalni, majd talán augusztusban több időm lesz.
Nem segít az sem, hogy a netem még mindig szar.A Debreceni tali meg alapból nem is az én ötletem volt, de valamiért többen is hozzám fordultak PMben, mint kinevezett szervezőhöz (A Debreceni taliknak amúgyis hagyománya van), és hát bizony lesz, aki Pestről jön majd Debrecenbe
De időpont még nincs, csak annyi, hogy valamikor augusztusban, bár lehet h szeptemberben jobb lenne -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1068 üzenetére
Én egy jégkockában csücsülök, berúgásban Seggrien már elhúzott mellettem, de a többi statisztikára még mindig nem panaszkodom, a 4 gyémántom is egy ideig még tuti befutó lesz.
Néha felnézek, de ugyanazt látom: semmi változás, jó reggeltezés megy kb délig, utána 8-10 érdemi komment az üzifalon, közben mindenki hajtja a számlálókat, ki így, ki úgy.
Nem érzek semmi motivációt arra, hogy aktívabban játszak, vagy hogy egyáltalán játszak. Az MI-n meg 1-2 küldin (dianás, teljes alkesz spec) kívül már minden megvan, számomra ez már ki van maxolva. Gyakorlatilag scripttel meg anélkül sem látom értelmét.
Az még rátesz egy lapáttal, hogy valami tali is szerveződik, de hol? Na hol? DEBRECENBEN, tehát a Hold túloldalán, hát jó szórakozást hozzá. -
KROK640
nagyúr
Na, ki hol tart?
Mostanság meló miatt hanyagolom, de azért napi 2-3 berúgás megvan még -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1062 üzenetére
Nekem a magazin az képes újság
Amúgy meglett, bár durva, hogy a 14:00-ás lóherét is elvitték, és végül csak 19:00 utánit csíptem meg. hatalmas mázlim volt, ugyanis nehezített fokozatban, telefonról kellett már csinálnom, mert nem voltam gép mellett. Szar volt végigkattingatni a menüket de szerencsére hamar meglett
Szóval megint megvan a mester hármas, az aranyhalat meg kifilézhetem.Majd jöhet a gyémánt, de most pihenek kicsit IRL dolgok miatt, meg a halart is elég volt kiszedni, szóval egyelőre szerintem sima dolgozgatás meg berúgások lesznek.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1061 üzenetére
A lóhere magazin az a "lóhere kijelzése egy napig", csak így becézik...
Soknak tűnik érte a 2 AP, de amikor pont egy lóhere hiányzik egy mission-höz, akkor nem pénz érte... Mert ugye ha nem tudod, hogy hol, mikor van, akkor nagyon lutri, hogy meglesz-e vagy sem, ilyenkor már sokkal célszerűbb biztosra menni, főleg ha a többi komponenssel már napok óta szopsz. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1060 üzenetére
Egyébként nem hiszem el, az a majom Lionhead elvitte az ötödiket, és tudom, hogy direkt csinálta (ismerem személyesen).
Nem nagyon van időm már erre, lassan majd jön hozzám még egy haver, utána meg mennem kell aludni. Úgyhogy innentől én úgy veszem, hogy megvan, aztán úgyse lesz meg.
(egyébként emlékeztet ez az egész az IRL életemre)
Amennyire tudom a berúgásra a lóhere kifogása után a köv lóhere megjelenéséig időm van.De milyen magazinnal? Egy darab lóherés magazint sem találok (
) Lóhere helyének és idejének kijelzése 1 napig meg 2AP, és nekem van 0AP-m. Nem fogok 4 hónap múlva megint nekifogni a kurva aranyhalnak, pont elég szar volt három napig ezt hajtani. (miért 4 hónap? Mert 2AP az aranyhal esély növelés, 2AP a lóhere jelzés)
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1059 üzenetére
Igen, láttam a kálváriádat...
A lóherét ilyenkor magazinnal érdemes fogni, én is úgy próbálkoztam, amikor az MI-t hajtottam volna...
A magazinnal nincs büntetés sem, a megadott időpontban rögtön kattintható, csak ott kell lesben állni, manuálisan simán megy, ilyenkor nem szabad a véletlenre bízni.
A berúgást is lődd be utána rögtön, mert nálam most kb 10 percenként megy, egy kicsit beidegesítettem a detoxot meg a függőség levételt is, egy kicsit rágyúrok Segg tempójára, bár a motivációm továbbra se jött még vissza. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1058 üzenetére
Sejtettem én, hogy visszatérsz
Végre kifogtam az aranyhalat, jó lenne letudni a mesterhármast is azon frissébe, mert utána a hal menne a pörköltbe.
Csak előbb Pufi, aztán Segg, aztán meg Busa nyúlta le a lóherét, én meg órák óta csak rövidebb dolgokat merek csinálni az alkesszal. -
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
Félkarún kereken 200 pörgetésből 7400$ + 1AP jött. így meglett a prémre a 20AP
-
Ickenham
csendes tag
Megint kihúzták a számokat. Természetesen egy éjfél utáni sorsoláson....
-
KROK640
nagyúr
Mai félkarúzás : 5168$ és 2AP nyereség
(azt sajnos nem néztem mennyi pörgetésből, de 350 körüli krumpli ment el) -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #1039 üzenetére
Ha megnézed a fémgyűjtés toplistát, 5- ször annyi fémet gyűjtöttem már be, így sikerült, nameg a cápa és a hétvégi bónuszok. Éjjel-nappal vasazni kell, és előbb-utóbb meglesz.
Alapesetben ha jól emlékszem 1:5000-hez az esélye, cápával 1:2500-hoz, tehát mázli is kell hozzá.
Pont ezért veszítenek sokan motivációt, mert ha nincs szerencse, akkor soha az életben nem jön össze.A Kőbambihoz jó szórakozást, tüdőgyulladásra nagyon jó gyógyszer!
-
somogyib
őstag
Hát ez a cápa lófaxot sem ér...
Ember: neked, hogy a 'csába sikerült hármat összeszedned???Nyomom a lottót, meg a patkó-keresést is, de azok se hoznak eredményt.
Benyomok egy kétliteres Kőbányait, aztán szarok az egészre...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1021 üzenetére
Nekem sincs kedvem felkelni. A hajnal 4 amúgyis szar időpont mert nagy néha olyankor még ébren vagyok (de akkor épp buliból hazaesve nem szomjasan és eszembe se jut), vagy évente kétszer kelek azelőtt, egyszer mikor megyek Ausztriába, meg egyszer mikor jövök onnan. Egyik esetben sincs időm akkor az alkesszel foglalkozni.
#1019 EmberXY : nem is tudom miből vontad le, hogy sietnék. Nem teszem.
-
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
Mindenkinek kösz az infót!
Akkor még hagyom a dianáson. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #1011 üzenetére
Valószínűleg igen, mert a spec oldalon is úgy fogalmaz, hogy megvásárolhatóvá válik a hipermarketben...
Az elfogyasztásához is kell a spec, mert volt, aki úgy járt, hogy azt hitte, megvan a küldetés, később jött rá, hogy csak 99-et fogyasztott el, és azért az 1-ért vissza kellett osztania a spec pontjait.
-
somogyib
őstag
Most a dianáson vannak a specpontjaim.
Ha újraosztom, akkor buktam a dianást vagy megmarad akkor is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest