-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
először nyítottam disputot termék nem megérkezése miatt, viszont közben megérkezett a termék, kicsit figyelmetlen voltam és zártam a disputot.
Kérdésem, hogy ezután már nincs lehetőségem új disputot nyítni (nem él a 15 nap lehetőség) más okból?
-
Camembert
csendes tag
válasz
Camembert #14738 üzenetére
Sziasztok,
egy hete írtam, hogy a Holland postás küldeményem 18 nap után sem kel életre. Akkor azt a tanácsot kaptam, hogy nyissak vitát, mert valószínűleg fel sem adták a terméket, amit most meg is tettem miután 3 üzenetemre (2 levél és 1 chat) sem érkezett válasz.
Nos a vita megnyitása után 1 órával jelentkezett az eladó és adott egy másik TN-t, ami már 11-22 óta él is.Ha most bezárom a vitát, úgy még újból lehet nyitnom míg a vásárlói védelem él (ha netán újabb gond lenne)?
Mindenesetre furcsa a kereskedő hozzáállása az ügyhöz, hogy vitát kell nyitni egy válaszért.
-
Camembert
csendes tag
Igen,SG a vége.
Jelen állás szerint:
A trackonline:
21.11.2016 21:51 Átvéve a feladótól 匈牙利
23.11.2016 21:51 Célországba elküldve (Export) - Singapore SGSINB - Hungary Hubuda
26.11.2016 00:25 Érkezés a nemzetközi átvételi helyre HungaryA Track17
2016-11-26 00:25 - Arrival at Destination Post (Country: HU)
2016-11-23 21:51 - Despatched to overseas (Country code: HU)
2016-11-21 21:51 - Received from Customer -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
11.11 először rendeltem Holland postával, pár napra rá megkaptam a TN-t, de sajnos azóta sem éledt fel.
A Holland postánál milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatosan?Rendeltünk Singapore postás terméket is, itt a az utolsó bejegyzés:
2016.11.26. 0.25, Arrival at Destination Post (Tracking online, Track17)
viszont a Magyar Posta nem jelzi, hogy célországba megérkezett lenne.
Még úton lehet a termék? -
Camembert
csendes tag
Értem, köszönöm a tájékoztatást.
Amit most hirtelen nem egészen világos, hogy drágább lenne a China Post Ordinary Small Packet Plus mint a China Post Registered Air Mail?
Amúgy a játék 4 dollár körül volt és erre jött még rá a posta (1,14$ - China Post Registered Air Mail) sajnos free shippinges opció nem volt.
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
rendeltünk egy gyerekjátékot az Aliexpressről, a szállításért pluszban fizettünk 1,14$ (China Post Registered Air Mail). A mai napon adta fel az eladó a terméket China Post Ordinary Small Packet Plus csomagként, ami nem is volt opció a szállításnál. Direkt, azért rendeltük meg nála a terméket, hogy normális nyomkövetésünk legyen és picivel hamarabb ideérjen (legalábbis mi azt vettük észre, hogy a nemzetközi TN-es küldemények, előbb megérkeznek), talán még karácsonyig (mivel ajándék lesz).
Ilyenkor érdemes már reklamálni vagy csak a végén (ha megkaptam visszaigényelni a postát, ha nem, akkor a teljes összeget).?
Volt már ilyen tapasztalatotok?Nyilván nem egy nagy összegről van szó, de ez szerintem elv kérdése, hogy ha valamit megad a kereskedő, akkor tartsa magát hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
csendes tag
válasz
KamuMazsola #14018 üzenetére
Köszönöm, remélem megkapom.
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
valaki találkozott már SYBAB+8szám formájú TN-el?
Mit lehet róla tudni? -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
ha a fizetésre váró tételeknél van 5 darab 1-2$ közötti, más-más eladótól vásárolt termékem, azt kitudom fizetni egyben is, vagy csak külön egyesével?
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az aliexpressről rendeltem egy terméket, de most közölte az eladó, hogy akkut nem tudja küldeni az általam bejelölt szállítási móddal. Így töröljem a rendelésemet, majd rendeljem meg újra más szállítási opcióval (közben ő már frissítette is az új szállítási módokkal).Azonban már véget ért az akciós időszak, de az eladó írta, hogy természetesen megkapom akciós áron, csak rendeljem meg a terméket (ne fizessek még értük) és ő rendelés után átírja arra az árra, amennyiért korábban vettem.
" yes.friend
We will give you the price like brfore.
You can make order , but don't pay for them
We change price for you"Hogyan kell csak simán megrendelni, hogy ő átírhassa nekem az árat?
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
a lent ügyben szeretnék kérni kis segítséget:
Rendeltem egy pendrive-t 4PX Singapore Post OM Pro postával.
Az Aliexpress szerint már augusztus 20-án megérkezett az országba, de még nem kaptam meg.2016-08-20 21:18:00 【8】Arrival at Destination Post (Country: HU)
2016-08-17 17:56:59 【SINGAPORE】Arrive at Airport
2016-08-16 14:47:14 Shipment Shipped
2016-08-15 15:17:14 Successful departure from Warehouse
2016-08-15 14:47:14 Warehouse processing complete
2016-08-14 22:17:32 Successful package picked up by WarehouseA 4PX oldalán annyi a legfrissebb infó, hogy
2016-08-17 17:33 SINGAPORE / Arrive at Airport
2016-08-16 20:35 HONGKONG / Hand over to airline
2016-08-16 19:46 HONGKONG / Arrive at facility
2016-08-16 18:18 Shenzhen,China / Depart from facility
2016-08-15 14:47 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facilitya 17track nem látja
A TN formátuma: Sxxxxxxxxxxxx
Az Alexpress honnan veszi az adatokat, hogy megérkezett?
Tudom nyomon követni Magyarországon?
Jól tudom, akkor ez nem regisztrált küldemény? -
Camembert
csendes tag
válasz
peestike #11811 üzenetére
Köszi, remélem nem kell majd vitát nyitnom.
Csak rejtély, hogy miért így küldte, amikor ez a postázási módszer nem volt feltüntetve.
Feltételezem, hogy így olcsóbb csak jöjjön meg és legyen jó, ez a lényeg.
Ezek a csomagok amúgy lassabban érkeznek meg, mint a regisztrált kínai küldemények?[ Szerkesztve ]
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
rendeltem egy pendrive-t, szállítási módnak China Post Registered Air Mail volt megadva, így azt választottam ki mint ingyenes szállítást.
Most látom a Tracking infónál, hogy China Post Ordinary Small Packet Plus lett elküldve.Megbízható küldési módszer?
Kapok visszatérítést ha netán nem kapnám meg? -
Camembert
csendes tag
-
Camembert
csendes tag
Tudomásom szerint, sajnos a méretezések eltérőek, éppen ezért tanácsolják több fórumon is, hogy a belső talphossz a mérvadó. Mi is ez alapján vásároltunk, a cipőben ugyan 39-es szám virít. A leírás alapján ehhez tartozó belső cipőbetét talphossza = a láb talphossza + 1 cm, ez alapján 25,5 cm-nek kellett volna lennie, ehelyett 23,5-24cm között van.
Ráadásul az üzenetben is kicsit baromságot írt vissza a kereskedő, más számokat:
foot length = (length insoles -1.4CM), I hope you can understand
Véleményem szerint ez nem reális.
Ha én állom a postát, akkor az majdnem annyi, mint amennyit fizettem a cipőért.
Így szeretnék minél többet visszakapni.[ Szerkesztve ]
-
Camembert
csendes tag
válasz
Turbobacsi #11333 üzenetére
szerintem az lesz, köszi. Teli van a jófogás is cipővel, remélem, azért elfog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
csendes tag
Egyértelműen nem egyezik, le is mértük és 2 cm eltérés van a talpbetét hosszában a leírtakhoz viszonyítva, ezt fényképpel alá is támasztottam.
(#11329) kirkri: már többször tuti nem próbálkozunk a netes cipő vásárlással. Valakinek beválik, valakinél nem, már látjuk, hogy rizikós.
(#11330) Turbobacsi :így igaz, jobb a cipőbolt, csak az újdonság ereje
[ Szerkesztve ]
-
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
egy termékből rossz méretet küldtek (így számunkra használhatatlan), ezt jeleztem az eladónak is.
17 dollárból 8-at adna vissza, a termék visszaküldése nélkül.
Ez reális vagy az Ali többet ítélhet meg ilyen esetben? -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
ha egy eladótól szeretnék venni 4 apróbb hasonló kategóriájú terméket, azt tudják egy csomagban is küldeni?
Tehát ilyenkor minden terméknek külön feltüntetik a nevét a csomagon? -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
kis segítséget szeretnék kérni.
Az egyik családtagomnak rendeltem egy cipőt, ami ma érkezett meg, csak kicsit más (talpán, bélésén is látszik), mint ami a képeken van (termékleírásnál), nagyon szegényes minőség.
Nyithatok vitát?
Mit érdemes tenni?
Ha visszaküldenénk Kínába, szerintem majdnem annyi lenne a posta ktg, mint maga a cipő ára. -
Camembert
csendes tag
szia,
köszi, érdekes, amit írsz, ugyanis a terméknél a következő opciók vannak:
Seller's Shipping Method 39-60 days Free Shipping
China Post "Registered" Air Mail 15-60 days US $0.54Ez a "Registred" kifejezés nem szerepel benne, most vettem észre, amikor ctrl+c - ctrl+v bemásoltam, beillesztettem, valahogy hozzávette a Registred kifejezést is.
Nyilván az első lehet TN nélkül és a fizetős meg TN-es?
Még nagyon kezdő vagyok, így még nem minden világos számomra.
-
Camembert
csendes tag
A china post air mail opció esetén mindig van TN vagy nem kötelező adni egy bizonyos összeg alatt?
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
tegnap reggel rendeltem először az Aliexpressről, és ma reggel már kaptam értesítést az állapotváltozásról: The seller has shipped your order Ha jól értelmezem ez már azt jelent, hogy a termék úton van?
Megnéztem a TN-t a 17 track weboldalon, Google translate szerint a következő szöveg van írva kínaiul: Elektronikus információ érkezett.Minden rendben van, egyenlőre nem szükséges kommunikálnom az eladóval?
Későbbiekben lesz információ a 17track-on a csomagról, hogy éppen hol tart? -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
még kezdő vagyok, szeretnék kérni egy kis segítséget.
Próbálok regisztrálni az Aliexpressen (Join free / My AliExpres), de sajnos nem sikerül, már ötödik napja, hogy az e-mail cím beírása után, a következő hiba üzenetet dobja: "Your request for verification E-mail is too frequent, please retry it later", - Sajnos nem nagyon értem a dolgot, mi az, hogy túl gyakori az e-mail ellenőrzés, mennyivel később próbálkozzak?Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok