- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha refundként működik a pénz akkor neki úgy kell elküldeni, hogy a jutalék téged ne terheljen, mert nem vételárként funkcionál az összeg, a teljes összeg megillet.
Jutalékot tőled akkor von a PP ha vételárat kapsz.De a hivatalos pénz visszajuttatás az AliExpressen az Aliexpress-n keresztül történik, itt nincs PayPal.
[ Szerkesztve ]
-
mezzi7
csendes tag
Kollégám ismerősének küldtek csomagot, ő is azt látta a trackingben, hogy "Delivered". Bement, hogy hol a csomag és mutattak neki egy kézbesítési naplót, amin az ő aláírása volt, persze más írással. Vizsgálatot indíttatott, amiben kiderítették, hogy kinél volt kézbesítésre a cucc, az illető azt mondta, hogy a szomszéd vette át a címzett helyett. Egyik szomszéd sem vette át. Az címzett srác megüzente, hogy ha a csomag sértetlenül előkerül, akkor az ügy részéről lezártnak tekinthető. Valami 21 nap volt a vizsgálat kifutása, a végefelé megtalálta a dobozt a kertbe bedobva. Sajnos ilyesmi is megtörténik.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
szerintem akkor szimplán csak elrontott valamit és inkább ezt mondja mint beismerje. Ez benne van sajnos. De mint írtad ez csak 1 negatív a sok jó mellett.
@MittuDomain_: szerintem az li nem tudja kényszeríteni az eladót hogy adja fel, csak a Te pénzedet tudja visszautalni aztán h mit csinál az eladóval, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Azt viszont a 112-es postán meg tudták volna mondani hogy kinek lett kézbesítve, ha igazi nemzetközi postai nyomkövetési szám volt. Ezeket alá kell írni.
A címzett is kezdeményezheti a keresést a Posta üzletszabályzata szerint. Itt a CN18 nyomtatvány tőlük.
Bár én az eladó által a csomagról készült képet is vittem, rajta a nevem, címem és a nyomkövetési szám, de a vége az lett, hogy az mégsem nekem volt címezve és az illetékes vette át.A Posta szerint.
Más, nem hivatalos módon kiderült, hogy ez persze nem volt igazEzt leírtam az Aliexpressnek is amikor a dispute ebbe a szakaszába értünk, igazolást erről 29 nap múlva kaptam a postától, a dispute-nál meg 6 napom lett volna becsatolni. Kértem a postát gyorsított eljárásra végül is a 30 nap hivatalos idő előtt megkaptam 1 nappal.
Ennek ellenére visszakaptam a pénzem az AliExpresstől[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest