Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #39976 üzenetére
Kicsit már off de lehet valakit érdekel. Tegnap kaptam egy csomagot a GLS-től romániába (magyar feladó) úgy hogy semmit nem is rendeltem, mikor kibontom látom hogy a GearBest-ről rendelt cuccaim, 12$ értékben, futár hozta házhoz, 4$ sem volt a posta a teljes csomagra, és NEM EU-s raktárt jelöltem meg, mivel ilyen opció nem is volt.
Szóval amíg az Ali szívatja a vásárlókat, addig egy másik oldal alájuk vág, és elhappolja az elégedetlenkedőket. Persze megjegyezném hogy a GearBest-en fele annyi cucc sincs mint Banggoodon vagy Alin, de mindenképp korrekt dolog volt, hogy 17 nap alatt kézbe kaptam, úgy hogy postára sem kellett mennem, ráadásul 10 nap alatt a városomban volt a csomag, kaptam róla sms-t, de mivel semmit nem vártam a GLS-től, azt hittem csak rossz számra küldték az értesítést.
-
Flashy
veterán
válasz
Teljesen eladó függő volt eddig is, csak sokkal több volt az ingyenes és az olcsó és nem kellett annyira figyelni. Van amikor 2 termék postája kétszer annyi mint 1 terméké, van amikor kicsit több vagy kicsit kevesebb, mint kétszer annyi és van, amikor 2 termék postája egyenesen kevesebb mint 1 terméké. Van, amikor sávosan nő, pl. az ötödik termékig nincs posta, onnantól van. Van, amikor egy adott darabszámon felül bizonyos postázási módok el is tűnnek és csak drágábbat lehet választani (és ha visszacsökkented a darabszámot, nem áll vissza a legolcsóbbra).
Igen, néha ezzel trükköznek vagy növelik a profitot, de nem egy terméklapon láttam, hogy egyenesen az eladó írta ki hogy figyeljünk, három után nő a posta, inkább rendeljem két részletben (neki az a lényeg, hogy sokat rendeljek, de ilyen postázási lehetőségei vannak). -
válasz
10 € az ÁFA fizetési határ nálatok ez kb 11,3 $. 2021 januártól meg nincs kedvezmény.
Ennél is egyszerre fizeted a 6,19 $-al kevesebb 21,41 $ szállítási költséget. és egy csomagban kapod meg, az hogy külön tételként látod nem őrült meg hogy külön-külön adja fel, ezért javasoltam hogy egyezkedj vele mert lehet hogy 8-10 $ a maximum ezekre a postaköltség.
Viszont mindegyiket külön veszed meg és a termékere egyesével vonatkozik a vásárlói védelem, így ha nem kapod meg, akkor 13 db dispute-t kell indítanod, ezt meg az AliExpress oldotta meg így.
Ha a kosárba van még más eladó terméke akkor ha azt is kijelölöd a bolt neve előtti kocka jelölésével, akkor mindent egyben fizetsz, nem változott semmi a költségek emelkedésén kívül.
EU raktárak a megoldás vagy beszedik az Áfá-t az eladók és továbbítják a magyar és román adóhatósághoz, vagy te fogod kifizetni, nálunk saját elektronikus vámoltatás lesz, ha nem bízzuk meg a szállító céget a hercehurcával, de az is elektronikus lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óra topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest