Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jajj hát ez annyira de izgi rész, és milyen könnyen elbaszható

Egy két jó tanács: kerüld a szellőzőket. Fontos hogy gyorsan haladj, különben mindig fölötted/rajtad lesz. Tehát nem guggolva hanem sétálva mész, akkor nagyjából mögötted lesz mindig. Legjobb megoldás ha valamennyi művelet után mentesz és ezzel lényegében szopatod a dögöt mert mozgásban vagy állandóan, de ha sokat tökölsz egy helyben a dög is ott lesz. Azt is tartsd szem előtt hogy ha a két kart meghúztad és a droid is megszerkesztálta a rendszert, visszafelé egy vagy több kamera is aktiválódni fog. Ha beriaszt jön a dög, ha nem deaktiválod azonnal ismét jön a dög, célravezető lehet hagyni a picsába, szal jó világ ez

Tovább nem ismertetem az én eljárásomat, hardon vagy 2-3× ha megevett a szörnyecske, ami sztem jó mert ha csak célirányban mész is vagy 4× kell oda-vissza bejárni a mappot, és én nem célirányban mentem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még valami: amikor meglesz az "Ion Torch" visszajöhetsz erre a mapra is mert találsz majd egy Nostromo log-ot az "emeleten"

-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Kicsit rég játszottam ki, úgy hogy ha lehet valami közelebbit.

Egyébként ha csöpög a nyál a szellőzőből, még guggolva is érdemes elkerülni.

Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Ulefone RugKing
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)