Hirdetés
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nah...megvan. 1 shotim ment el meg egy revolverem.
Spórolás gyanánt jobb megoldás lehet. Nem kell 2 shoti egy androidba. Elég egy + egy revolver. Egyébként találtam egy szobát ahol szerintem ottfelejtették a cuccost. Csurig volt minden földi jóval illetve a sok robotos résznél ugye ott hátul..basszus ott van egy kész EMP is. Nem is kellett volna aggódnom. Természetesen egy EMP és egy shoti lőszerrel megoldottam a dolgot. 
13 küldetés és igazából egész jól meg is szedtem magam. ~10 shoti meg 22 revolver. Illetve bármit ki tudok craftolni. Noha...eddig semmire sem volt szükségem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Spórolás gyanánt jobb megoldás lehet. Nem kell 2 shoti egy androidba. Elég egy + egy revolver. Egyébként találtam egy szobát ahol szerintem ottfelejtették a cuccost. Csurig volt minden földi jóval illetve a sok robotos résznél ugye ott hátul..basszus ott van egy kész EMP is. Nem is kellett volna aggódnom. Természetesen egy EMP és egy shoti lőszerrel megoldottam a dolgot.