Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Valahogy en is igy nyomom, csak turelmetlen vgyok. De kulonosebben nem izgat, szoktunk kergetozni is (ugyis utoler, akk mar mind1 )
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel