Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Valahogy en is igy nyomom, csak turelmetlen vgyok. De kulonosebben nem izgat, szoktunk kergetozni is (ugyis utoler, akk mar mind1 )
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel 
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel