Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Stoykie #26535 üzenetére
A "wipe data/factory reset" a /data, /cache és /data/dalvik-cache ürítést végez. A tippem az, hogy korábban formáztad is a /system és a /system/app (korábbi custpack) könyvtárakat tartalmazó partíciókat, Bagyusz tanácsai szerint. Ha format /system nem volt és nem indul, eltávolíthattál/jegelhettél valami fontos appot.
Nálam az utolsó CM esetén fordult csak elő, hogy "piszkos" (nincs /data wipe) telepítés után is hibák vannak,
eltávolított/jegelt app-ok végett nem szokott indulni (de a CM boot képernyőig eljut, ha volt dalvik törlés, akkor újraépíti és csak utána fagy. CWM wipe data majd system reboot, init varázsló végigvitele után szoktam egy korábbi CM11-es data-t helyreállítani cwm-ből, így bebootol és az adatok is megmaradnak. Lehet kísérletezni az újabb jegelésekkel/eltávolításokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest