Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Ühüm... Garanciáról nem volt szó
. Ha így kötöd be a potit, és a leírás jó, akkor nem lehet gond...
Megnyugtatóbb lenne azonban, hogyha nem csak az alaplapi érzékelővel mérnéd a feszt, hanem műszerrel is, mert ezek az alaplap által mutatott értékek nem mindíg megbízhatóak.
Egyébként mintha az rémlene, hogy Westlake azt írta volna, hogy a lapnak van túlfesz védelme - így talán nem lesz gond. -
Bubu79
addikt
Csak akkor, ha a kép szerint felülről tekered

Egyébként egyszerű megjegyezni : minnél távolabb tekered a csúszkát a fix lábtól, annál nagyobb ellenállás értéket tudsz mérni az adott lábak között.
A gépindítással kapcsolatban nem nyilatkoznék inkább, én még sosem éreztem késztetést, hogy ilyesmit csináljak - éljenek a pionírok
Esetleg ha sűrűn kívánsz foglalkozni ilyesmivel, érdemes lenne beszerezned egy multimétert - 5k környékén már kapni egészen tisztességeseket ( tudom, hogy van olcsóbban is )
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Hi !
Lelked rajta, hogy bekötöd-e
A linken lévő képen egyébként egy kutya közönséges heli tirmmer van, a teljesítménye annak sem haladja meg a 0,5W-ot.
A szerző egyébként azért használt valszeg helikális trimmer potmétert, mert azzal nagyságrendekkel finomabban állítható az ellenállás értéke - tekintve, hogy a sima trimmer poti nagyjából 270 fokot fordul az adott ellenállás felületen, a helipot pedig kb. 10X fordul körbe, míg eléri a végállást. Ha ilyesmire vetemednék, én biztosan követném a példáját - az említett poti itthon is beszerezhető, legfeljebb várni kell, amíg meghozzák
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha így kötöd be a potit, és a leírás jó, akkor nem lehet gond...