- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
a megvagyok.Olyan pici a hely, ahova lehet forrasztani,hogy 6-szor szakadt le, szértrancsíroztam mindent körülötte.Nagyobb a forrasz,mint maga az alaplapi ellenállás,de most legalább stabil.A végén lecsöppentettem pillanatragasztóval(többször már nem lehetne úgysem forrasztani), és most halál stabil 2600Mhz-en 1,65-67 volttal. SuperPi 1Mb-os 34sec
Egyébként érdekes,hogy 2 órai tesztelgeté, 3dmark-ok, stb nem adott semmiféle hibát, viszont a superpi képes kiakadni hibaüzenettel. Nem gond, ennyi belefér.
Bocsi,hogy csak most írok,de eddig nem tudtam elszakadni a géptől, teszt, játék, stb.Élvezem,hogy 6 sec alatt bootol a windows
Szerk.: Egyébként 20 percembe, meg 50ft-omba került.Vállalkozó szelleműeknek kötelező megcsinálni.Kinézetre olyan lett a lap,mintha kalapáccsal estem volna neki(nem bírják a cuccok a páka hőjét, de mondjuk béna is voltam), és mégis működik gond nélkül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest