Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
a megvagyok.Olyan pici a hely, ahova lehet forrasztani,hogy 6-szor szakadt le, szértrancsíroztam mindent körülötte.Nagyobb a forrasz,mint maga az alaplapi ellenállás,de most legalább stabil.A végén lecsöppentettem pillanatragasztóval(többször már nem lehetne úgysem forrasztani), és most halál stabil 2600Mhz-en 1,65-67 volttal. SuperPi 1Mb-os 34sec
Egyébként érdekes,hogy 2 órai tesztelgeté, 3dmark-ok, stb nem adott semmiféle hibát, viszont a superpi képes kiakadni hibaüzenettel. Nem gond, ennyi belefér.
Bocsi,hogy csak most írok,de eddig nem tudtam elszakadni a géptől, teszt, játék, stb.Élvezem,hogy 6 sec alatt bootol a windows
Szerk.: Egyébként 20 percembe, meg 50ft-omba került.Vállalkozó szelleműeknek kötelező megcsinálni.Kinézetre olyan lett a lap,mintha kalapáccsal estem volna neki(nem bírják a cuccok a páka hőjét, de mondjuk béna is voltam), és mégis működik gond nélkül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként érdekes,hogy 2 órai tesztelgeté, 3dmark-ok, stb nem adott semmiféle hibát, viszont a superpi képes kiakadni hibaüzenettel. Nem gond, ennyi belefér.