Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Ühüm... Garanciáról nem volt szó
. Ha így kötöd be a potit, és a leírás jó, akkor nem lehet gond...
Megnyugtatóbb lenne azonban, hogyha nem csak az alaplapi érzékelővel mérnéd a feszt, hanem műszerrel is, mert ezek az alaplap által mutatott értékek nem mindíg megbízhatóak.
Egyébként mintha az rémlene, hogy Westlake azt írta volna, hogy a lapnak van túlfesz védelme - így talán nem lesz gond. -
Bubu79
addikt
Csak akkor, ha a kép szerint felülről tekered
Egyébként egyszerű megjegyezni : minnél távolabb tekered a csúszkát a fix lábtól, annál nagyobb ellenállás értéket tudsz mérni az adott lábak között.
A gépindítással kapcsolatban nem nyilatkoznék inkább, én még sosem éreztem késztetést, hogy ilyesmit csináljak - éljenek a pionírok
Esetleg ha sűrűn kívánsz foglalkozni ilyesmivel, érdemes lenne beszerezned egy multimétert - 5k környékén már kapni egészen tisztességeseket ( tudom, hogy van olcsóbban is )
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Hi !
Lelked rajta, hogy bekötöd-e
A linken lévő képen egyébként egy kutya közönséges heli tirmmer van, a teljesítménye annak sem haladja meg a 0,5W-ot.
A szerző egyébként azért használt valszeg helikális trimmer potmétert, mert azzal nagyságrendekkel finomabban állítható az ellenállás értéke - tekintve, hogy a sima trimmer poti nagyjából 270 fokot fordul az adott ellenállás felületen, a helipot pedig kb. 10X fordul körbe, míg eléri a végállást. Ha ilyesmire vetemednék, én biztosan követném a példáját - az említett poti itthon is beszerezhető, legfeljebb várni kell, amíg meghozzák
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő