Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem hinném.
Az is kérdéses, hogy az hivatalosan, az MSI által nagyban reklámozott (ha nem tévedek) a dobozon is hirdetett tuningopció bekapcsolása tényleg garanciavesztős-e. Nem vagyok benne biztos. Nem kéne, legalábbis nem lenne etikus, dehát...
Mindenesetre nem kell elmondani, hogy attól van
Szóval szerintem garis dolog. meg nem kéne, hogy attól baja legyen a lapnak, nagyon nem kéne. Ha attól volt is, akkor is selejt lap volt, hogy nem bírta.
Mondjuk az ilyen auto-tuning cuccok nagyon neccesek. Én is bekapcsoltam magamnak az ASUS-AI-NOS-t, ami elvileg a cpu-terhelés mérésével arányosan intelligens módon tuningolja. Nahát bekapcsolom, mellette ott van egy mérő hogy hány MHz-n megy a proci, eredeti 2000. Erre felmegy 2400-2800-3200-2900, ez az egész kb. 2 másodperc alatt zajlott le a képernyőn, a 3. másodpercben már lekapcsoltam a gép tápját. Erősen kételkedem benne, hogy tényleg addig fellőtte a procit, de nem akartam utánajárni... azóta mondanom sem kell, eszembe nem jut bekapcsolni ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Őskoczka
- Asustor NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- ASUS PRIME Z590-P
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest