Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Modding és elektronikai kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem hinném.
Az is kérdéses, hogy az hivatalosan, az MSI által nagyban reklámozott (ha nem tévedek) a dobozon is hirdetett tuningopció bekapcsolása tényleg garanciavesztős-e. Nem vagyok benne biztos. Nem kéne, legalábbis nem lenne etikus, dehát...
Mindenesetre nem kell elmondani, hogy attól van
Szóval szerintem garis dolog. meg nem kéne, hogy attól baja legyen a lapnak, nagyon nem kéne. Ha attól volt is, akkor is selejt lap volt, hogy nem bírta.
Mondjuk az ilyen auto-tuning cuccok nagyon neccesek. Én is bekapcsoltam magamnak az ASUS-AI-NOS-t, ami elvileg a cpu-terhelés mérésével arányosan intelligens módon tuningolja. Nahát bekapcsolom, mellette ott van egy mérő hogy hány MHz-n megy a proci, eredeti 2000. Erre felmegy 2400-2800-3200-2900, ez az egész kb. 2 másodperc alatt zajlott le a képernyőn, a 3. másodpercben már lekapcsoltam a gép tápját. Erősen kételkedem benne, hogy tényleg addig fellőtte a procit, de nem akartam utánajárni... azóta mondanom sem kell, eszembe nem jut bekapcsolni ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- GLS AZ ÁRBA! G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 KIT (F4-3600C18D-16GVK) - Újszerű!
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest