Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!
)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Star Trek
- Warhammer 40.000
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- További aktív témák...
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.