Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
neongorack #13 üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest