Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
hát... az AMD honlapján az MSI-től a KT6 Delta van ajánlva...
nem erről van szó? vagy legalábbis hasonló. kt333 chipset? menni megy sztem benne, sőt ha 333fsb-s 3000+ akkor minden rendben, a 400fsb-s nem tudom hogy viselkedne, gondolom úgy mint az Intel procik, hogy alacsonyabb órajelen megy, most nincs kedvem kiszámolni mennyin esetleg:D:D
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=419[/L]
de még mindig nem derült ki mit is akar a topicinditó abba a lapba tenni... birom az ilyet, csinál egy hülye topicot, aztán bele se ír többet, 2hsz-nél kifullad ph-s karrierje is.
3GHz-es procija még nincs az AMD-nek -
Grass
aktív tag
Nekem is edig egy Kt3ultra2 volt agépembe 1,1 es AMD vel. kizárt hoyg elbírná azt a 3gigásprocit.
-
Dilikutya
félisten
miért van az, hogy az ilyen értelmes topic inditójának neve alatt mindig ott van az újonc szócska:F
-
kigyó
csendes tag
nekem van egy msi kt3ultra2 alaplapom és az lenne a kérdésem hogy bele megy e a 3G proci elbirja e?
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest