- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De hol a második? Mert itt látom, de az AM5-ösön nem.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
shteer
titán
válasz Acélfarkas #5 üzenetére
az az 1 valójában 2db U alakú heatpipe, hibás a cikk - de sokat nem számít, ekkora méretben ennyi tud a fizika elérhető áron
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
icp1970
senior tag
Szerintem is .Az az egy hő cső nem valami bizalom gerjesztő.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, meg igazából bármi, mert közel sem haltak ki a top flow hűtők.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
haxxika
senior tag
válasz #72042496 #11 üzenetére
En is most eloszor hallottam es lattam, hogy megkotlott egy noctua venti, szoval nem neveznem altalanosnak, minden esetre eleg gyors az ugyintezes es folyamat ha para van.
Volt kollegamek meseltek, hogy Extreme Switch ment egyszer szét, gyártó küldte vna helyette az újat, de az előzőt legyenek kedvesek tönkretenni (felgyújtani, átmenni rajta autóval, valami )
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
zsirfecske
addikt
én pl itt írtam róla, a300 specifikus topic, de abban kb mindenki ezt a hűtöt használja (vagy id cooling olcsóbb vasát) szóval van róla elszórva némi infó.
-
törölt tag
-
Ixion77
addikt
Ami nem csoda, tekintve hogy érdemi légmennyiség-növekedést sem okoz. Itt a borda kis hőleadó felülete korlátolja be a lehetőségeket. Ha van több hely, nagyobb hűtőt érdemes használni. Pl. Be Quiet Dark Rock TF2 egy kiváló példány, akár a felső venti nélkül is (107mm)
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
mad823
őstag
válasz zsirfecske #14 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, mert elférne a +11mm, de azt olvastam (mondjuk nincs túl nagy irodalma), hogy érdemi változást nem hoz a nagyobb venti.
-
zsirfecske
addikt
asrock deskminiben megy nekem 4600g alatta, cseréltem a ventit egy 25 mm vastag noctuára, extra terhelés nélkül 8-900 rpm-en megy hangtalanul.
van már hozzá gyári am5 kit-em is, szóval ha jön a deskmini x600 emberi áron és az am5 apu, semmi nem tart vissza az upgrade-től. de nem lesz emberi áron a proci se meg a barebone se
-
MLaca
őstag
azt hittem már socket 370-re jött ki vmi új cooler
http://mlzphoto.hu/
-
Joachim21
őstag
Ezért is várom hogy a kényelmi zónáján kívül helyezzék!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
törölt tag
Ó, remélem azért, hogy ez nem általános hiba. Főleg, hogy a gép tetejében is lesz két ugyanilyen venti, de az egyik oldalukon 5 milliméteresre kell tágítani a furatokat, különben nem mennek a helyükre. Logitechtől is hallottam olyat, hogy küldtek új hangrendszert, de a hibásat szét kellett verni és elküldeni róla a fotót.
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Ismerősnek ez volt fent intelen (8gen), kb. 1,5 év után megállt a venti, csapágyas lett. Konkrétan mozdítani nem lehetett. Viszont amikor ment addig csend volt az ITX-es gépben.
Gariztatás 4 munkanap alatt lement, viszont fájt a szívem amikor a régi ventiből ki kellett törni darabokat, hiába nem működött. Ez az eljárás része, hogy biztosan ne használhasd tovább.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
hegegabi80
addikt
Nekem AM4-en 4650G cpu-n van a Chromax Black változat.
Akárhogy is nézem a képeken 2 hőcső van és szerintem annyi is, a sajátomon is annyi van.
Hiába kicsi, de van benne anyag rendesen.Én se akartam hinni, hogy ez a kis hűtő megoldja csendben a dolgokat , de meglepően jól teljesít. Halkabb mind a gyári AMD-s Spire hűtő és pár fokkal hűvösebb is.
-
Ixion77
addikt
Közvetlenül érintkezik a borda a cpu-val, ezért ilyen kicsi hűtő esetében nem sokat számít a csövek száma. Sokkal inkább a borda kis mérete korlátozza be a hűtési képességet..
-
-
Ixion77
addikt
"Most legalább lesz már AMD-re is."
Eddig is volt, csak AM4-re.
-
törölt tag
Ennek az inteles tesóját fogom rápimpelni egy Zotac Magnusra. Előzetesen annyi a problémám vele, hogy a gyári csavarok közül az egyik fajta túl rövid, a másik pedig hosszú ehhez a géphez. A gyári backplate-et kiszerelve fel lehet tenni a gyári rövidekkel, de az garanciavesztéssel jár. Veszek inkább M3x16-os csavarokat.
Kíváncsi leszek, a neten dicsérték. Első Noctuám, a csomagolása igényes, kézbevéve is bizalomgerjesztő, faszán néz ki (chromax.black verzió), aztán remélem, hogy a teljesítménye sem okoz csalódást. Most legalább lesz már AMD-re is.
[ Szerkesztve ]
-
Joachim21
őstag
Alig várom, hogy valaki kipróbálja mit tud egy 7950X-en.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest