Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Andrew31 #9951 üzenetére
Külön kezeli, viszont egyszerre csak egy programot tud futtatni. Vagyis, hogyha új akkut akarok betenni, akkor az előzőleg benne lévők programja is újra indul. Csak a töltőáram marad meg, viszont a program megszakad.
Ahhoz olyan kell aminél cellánként lehet állítani a programot. A BM200-as tudja vagy az IPC-1L.Legalábbis amikor újat raktam be, akkor az összesnél állította a programot is. Csak a töltőáramot nem. És az összes idő számláló nullázódott.
-
hzsolee
őstag
válasz
Andrew31 #9916 üzenetére
Nagy része ebből van...
meg egy kis bútorlap -
hzsolee
őstag
válasz
Andrew31 #9255 üzenetére
Helló!
Régen gondolkodtam egy ilyenen, de perpi nincs belőle. Mikor rendelnél? Ha az általad mondott 325-tel számolok durván 1900. + a postából is ildomos lenne átvállalniJa, meg tovább kellene nekem postázni az megint "nemtom" mennyi. Szerinted mennyiben tudnánk megegyezni? Persze feltéve ha amikor rendelsz van raktáron....
Amúgy nekem is ilyen van, ettől a cégtől rendelve.
Üdv. -
And
veterán
válasz
Andrew31 #9179 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ilyen nagyságrendben a hasznos ciklusszámnak gyakorlati jelentősége már nem igazán van: ha naponta újratöltjük, 1800 ciklus akkor is közel öt évet jelent. Ha 'csak' hetente kétszer, ami szvsz. még mindig elég gyakori használat, akkor >17 év. Átlagos vagy annál valamivel sűrűbb használat mellet igen nagy valószínűséggel nem azért fogunk megválni a kedvenc LSD-akkumulátorainktól, mert meghaladtuk a gyárilag megadott töltés-merítés ciklusszámot.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Andrew31 #9167 üzenetére
Az IPC-1, a CM420, a SkyRC töltők mind jók, de a plusz fícsöreik (USB töltés telefonoknak, Bluetooth kommunikáció, stb...) miatt drágábbak (A CM410 pl. Ni-Zn akkukat is tölt). Talán a Maha az, amit még érdemes megvenni, mert annál külön állítható a kisütő és a töltőáram (Voltcraftoknál csak előre meghatározott párban: a töltőáram mindig a duplája a kisütőnek).
-
Alex91
félisten
válasz
Andrew31 #9167 üzenetére
AA/AAA Akkutöltő BM200 LCD kijelzővel NiCD /NiMH -AA/AAA, esetleg ez is szoba johet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest