Hirdetés

Aktív témák

• Terminator_

tag

válasz Retekegér #434 üzenetére

Sziasztok!

Igaz hogy kissé későn 1 év után reagálok erre a történetre,de sajnos egy mostani eladásom során szembesültem a ténnyel hogy nekem van egy feketepontom.
    Nem tudom magamban már feleleveníteni a történteket,csak azt tudom hogy apriviket visszaolvasva,mi történt.

Másrészt a privit sajnos nem másolhatom be de a sajátomat igen.

Megírtam hogy mi volt a gond:

"szia sajnálom hogy nem tudtalak értesiteni,a kisfiammal kellett rohhanunk este a sebészetre és 4kor jöttem haza,elaludtam,meg,meg is feledkeztem a taliról a héten összehozzuk keresni foglak köszi és bocs"

Megértette,de mégis kaptam egy elmarasztaló minősítést hát akkor valójában itt ki volt az inkorrekt?
    Azután hogy elfogadta az elnézést kérésemet még szankcionál hát ez szerintem csúnya dolog.
    Utánna már nem hoztuk össze a dolgot mert azt írta hogy vett egy másik terméket!

Mindezt most átélve viszonoznám a feketepontot Retekegér kollégának,mert ha egyszer azt mondja hogy rendben semmi gond akkor a hátam mögött ne minősítsen,a mostani káromra.

Egyébként meg csak 20 percet raboltam az idejéből és kára nem származott!

Köszönöm a figyelmet....

Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .

Aktív témák