Aktív témák
-
Rive
veterán
Gogle [link]
A dolog kezdődött ott, hogy érdeklődött egy lefoglalt proci iránt [link]. Mikor a proci felszabadult, szóltam neki: meg is ígérte, hogy még azon a héten (10.24) viszi [link]. Ez aztán annyiban maradt, bár a foglalást azért fenntartotta.
November nyolcadikán - azaz jó két hét múlva - rárepült egy tua lapomra [link]. Ezért már gyorsan el is tudott jönni, a P4 procit meg - a foglalás fenntartásával - szépen halasztotta tovább.
Amikor jött a lapért, véletlenül egy másik, hasonló lapot emeltem le a polcról (#1 helyett #2).
Már délután szólt, hogy nem megy neki a lap (utólag kiderült: valószínűleg elfelejtette juperelni, a Tua celeronja meg nem bírta a fix 133-at...). Sürgős, meg hétvégén szülinap, a gép ajándék, meg minden, ahogy mondta. A Délihez nagy nehezen sikerült összehozni a találkozót lapot cserélni, ahova - gondban ne maradjon a szegény pára - szimpla lap helyett egy összetesztelt félkonfigot vittem, kölcsönbe: 1.2Tua Celeron, 2X128 ram, VGA.
Ez a lap már indult, bár ennek bejelentésével együtt már indult a fikázás, hogy nem is ért az annyit, meg különbenis. Meg, hogy menjek ki Isten háta mögé biznicelni, ha akarok valamit. A - továbbra is foglalt - P4 procit is majd így veszi meg.
Csak tudnám, hogy mi a francért úgy szól minden hirdetésem, hogy a Móriczról??!
Utoljára már szóltam, hogy akkor ez felejtős, hagyjuk békén egymást: a Tua celeronomat és a VGA-t kérem postán, a memóriákat megtarthatja.
Ezt a csomagot várom azóta is.
De nem jön.
Szóval: a ragya rohassza rám az eget, ha én még egyszer bármiféle születésnappal, gyerekkel, mittudoménmivel hagyom magam sürgetni, vagy bárki ismeretlennek is ingyen adok kölcsön bármi cuccot.
Ja, meg a hetekig fenntartott foglalásokat is felejtse el szépen a világ.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest