- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Rive
veterán
Gogle [link]
A dolog kezdődött ott, hogy érdeklődött egy lefoglalt proci iránt [link]. Mikor a proci felszabadult, szóltam neki: meg is ígérte, hogy még azon a héten (10.24) viszi [link]. Ez aztán annyiban maradt, bár a foglalást azért fenntartotta.
November nyolcadikán - azaz jó két hét múlva - rárepült egy tua lapomra [link]. Ezért már gyorsan el is tudott jönni, a P4 procit meg - a foglalás fenntartásával - szépen halasztotta tovább.
Amikor jött a lapért, véletlenül egy másik, hasonló lapot emeltem le a polcról (#1 helyett #2).
Már délután szólt, hogy nem megy neki a lap (utólag kiderült: valószínűleg elfelejtette juperelni, a Tua celeronja meg nem bírta a fix 133-at...). Sürgős, meg hétvégén szülinap, a gép ajándék, meg minden, ahogy mondta. A Délihez nagy nehezen sikerült összehozni a találkozót lapot cserélni, ahova - gondban ne maradjon a szegény pára - szimpla lap helyett egy összetesztelt félkonfigot vittem, kölcsönbe: 1.2Tua Celeron, 2X128 ram, VGA.
Ez a lap már indult, bár ennek bejelentésével együtt már indult a fikázás, hogy nem is ért az annyit, meg különbenis. Meg, hogy menjek ki Isten háta mögé biznicelni, ha akarok valamit. A - továbbra is foglalt - P4 procit is majd így veszi meg.
Csak tudnám, hogy mi a francért úgy szól minden hirdetésem, hogy a Móriczról??!
Utoljára már szóltam, hogy akkor ez felejtős, hagyjuk békén egymást: a Tua celeronomat és a VGA-t kérem postán, a memóriákat megtarthatja.
Ezt a csomagot várom azóta is.
De nem jön.
Szóval: a ragya rohassza rám az eget, ha én még egyszer bármiféle születésnappal, gyerekkel, mittudoménmivel hagyom magam sürgetni, vagy bárki ismeretlennek is ingyen adok kölcsön bármi cuccot.
Ja, meg a hetekig fenntartott foglalásokat is felejtse el szépen a világ.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Airsoft
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged