Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Adonimus #11033 üzenetére
Nagyon kérlek, ne így fogd fel a dolgot. Ez azon ritka oldalak egyike, ahol a moderálás elég korrekt.
Az Enermax tápok is pl. vadi újonnan képesek úgy bűzleni, hogy azt hinné az ember, hogy el se indulhat. A szag akár a linkelt képen látható antisztatikus zacsiból is jöhettek. (Jó pár éves Tomato lap csomagoló anyaga a mai napig is képes ilyen szagot árasztani.) A Codegen nem egy csúcs márka, de van még ennél rosszabb is. Nem egyet használtam én is, a megfelelő környezetben. Komplett gépet még nem vitt magával, az is értékelendő. Alap gépeket elvisz, de ezt tudnod is kellett, mikor megvetted.
Egyezzetek meg, szerintem egyik fél részéről se akkora az összegben kifejezhető kár, hogy ekkora cirkuszt kelljen miatta csapni.
Aktív témák
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest