Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Egy fekete pontot kérnék " bibimad " felhasználónak. Ugyan a srác senior tag, és Én vagyok az újonc, mégis panaszom van felé.
2009.05.10-én jelezte, hogy szüksége van az általam árult router-alkatrészre, és állítólag utalta is az árát. Két hét alatt nem jött be az utalás hozzám, közben sűrűn kérdezgette, hogy postán van-e már az eszköz. Természetesen utalás ténye nélkül nem adok semmit postára.
Az eltelt két hét után jeleztem Neki, hogy ha valóban igaz az utalás ténye, akkor tegyen panaszt Bankjánál, és ha szükségesnek érzi, nyugodtan feljelenthet engem a Rendőrségen, minden további nélkül állok elébe.A mai napon írtam neki, hogy PH-n fekete listára kívánom Őt előjegyeztetni. Erre Ő jelezte, hogy ismét elutalta az összeget, erről egy SZÖVEGES formátumú
banki bizonylatot mellékelt. Írása szerint tartsam meg az összeget, és az alkatrészt is, őt nem érdekli szaros 2000 Ft
Mikor megírtam neki, hogy felesleges ismét utalnia, mert időközben az alkatrész elkelt más fizetőképes vásárló számára, akkor fel volt háborodva, hogy a mai napig eltelt 27 nap alatt nem tettem neki félre az eszközt, és ÉN VEREM ÁT ŐT, mert eladtam. Szóval én vagyok a ganéj, mert nem vártam 27 napot az Ő utalásának beérkezésére.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Synology NAS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest