Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shufny

őstag

válasz dudika10 #254 üzenetére

A k181DJ akkor mi? Ennek a kistesója is alapvetően DJ füles: ez ugye a K81DJ/518DJ/518LE. Nagyon jó vétel egyébként. Megvan erősítő nélkül is és borzasztóan jól szól az árához képest. Nagy hibája, amit már írtak többen is, hogy kifejezetten kényelmetlen. Hosszas használat után nagyon nyom. Kicsit túl basszusos, otthonra érdemes kivenni belőle a plusz szivacsot. Érdemes meghallgatni egy használtat, ha van rá lehetőség, mert egész sokat javul bejáratás után.

(mint már írtam: az LE ugyanaz mint a DJ csak más színekben szóval (#228) chubii nem tudom miről beszélt)

Én bátran ajánlom mindenkinek, főleg ha szereti a basszust, vagy fontos, hogy jól szigeteljen esetleg szempont a hordozhatóság. Személyesen nem hallottam a kisebbeket egyébként, de az okosabbak azt mondják, hogy messze nem ilyen jók (ami azért közel sem jelenti, hogy ne érnék meg). Persze a kényelem egy fontos szempont, így akit kevésbé vagy egyáltalán nem zavar a különbség, annak jobb választás lehet egy K99 vagy K430 stb. fejes/füleseknél meg úgy általában zenénél mindig az az egyetlen jó megoldás, hogy meghallgatod őket, és azt veszed, ami tetszik (vagy neked elfogadható kompromisszum).

Új hozzászólás Aktív témák