Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
dudika10 #254 üzenetére
A k181DJ akkor mi? Ennek a kistesója is alapvetően DJ füles: ez ugye a K81DJ/518DJ/518LE. Nagyon jó vétel egyébként. Megvan erősítő nélkül is és borzasztóan jól szól az árához képest. Nagy hibája, amit már írtak többen is, hogy kifejezetten kényelmetlen. Hosszas használat után nagyon nyom. Kicsit túl basszusos, otthonra érdemes kivenni belőle a plusz szivacsot. Érdemes meghallgatni egy használtat, ha van rá lehetőség, mert egész sokat javul bejáratás után.
(mint már írtam: az LE ugyanaz mint a DJ csak más színekben szóval (#228) chubii nem tudom miről beszélt)
Én bátran ajánlom mindenkinek, főleg ha szereti a basszust, vagy fontos, hogy jól szigeteljen esetleg szempont a hordozhatóság. Személyesen nem hallottam a kisebbeket egyébként, de az okosabbak azt mondják, hogy messze nem ilyen jók (ami azért közel sem jelenti, hogy ne érnék meg). Persze a kényelem egy fontos szempont, így akit kevésbé vagy egyáltalán nem zavar a különbség, annak jobb választás lehet egy K99 vagy K430 stb. fejes/füleseknél meg úgy általában zenénél mindig az az egyetlen jó megoldás, hogy meghallgatod őket, és azt veszed, ami tetszik (vagy neked elfogadható kompromisszum).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy ruhás topik
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest