-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Airsoft fegyver vásásrláson töröm az agyam a kalash RK-06s mellé.....
Specna Arms SA-B03 M4-es AEG
Dboys/Boyi BI-3581M
mindegyik új, a Softair.hu-n vannak....
mennyire megbízható fegyverek?üdv
-
szbalogh
addikt
Vagy innen rendelnénk 2-3 féle színt és osztoznánk a szálakon... ?
-
szbalogh
addikt
Esetleg valaki be akar-e szállni egy rendelésbe innen? 17 dollár a legolcsóbb posta...
-
szbalogh
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne venni olcsó szállítással optikai szálat?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lokids #23493 üzenetére
Korlátozás: légfegyver, tehát magánterületen tulajdonos engedélyével szabadon használható.
Nincs rá viselési engedély, egyedül fegyveres erők jogosultak légfegyver viselésére. Egyébként rejtve, lőszertől, tártól külön csomagolva szállítandó.
Van olyan fegyver, amiről rád fogva nem tudod megállapítani, hogy éles, vagy airsoft. Jellemzően a réz belső cső a külső csőben árulkodó.A svéd cserediákok pillangókéssel, rugós bökővel, vagy vízipisztollyal mászkálnak.
-
Lokids
addikt
válasz
macilaci78 #23492 üzenetére
Ok, köszi az infót. Csak ennyit akartam tudni.
Viszont ha az eredetihez tényleg ennyire hasonlít, meg tudom mondani, ha egy ilyent tart egy "svéd cserediák" rám, vagy éleset és "adakozásra" szólít fel?
Pusztán a fun kedvéért ki lehet menni a parkba és lövöldözni ezekkel? (Na nem emberekre.
), vagy van valami korlátozás, hogy hol használható?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lokids #23491 üzenetére
Úgy szoktam fogalmazni, hogy a megszólalásig hasonlítanak az eredetire: anyaghasználat, kezelőszervek, méret, súly...
Japánok találták ki eredetileg a rendvédelmi szervek képzésére. Ma már a Magyar Honvédség is használja a paintball mellett kiképzésre.
IPSC, IDPA versenyeket is csinálnak airsoftra ugyanazokkal a szabályokkal. USA versenyen indult egy japán srác. A japán törvény szerint kora miatt nem használhatott éles fegyvert, így airsofttal tréningezett. Kiment USA-ba versenyre és élessel megnyerte azt.
Az airsoft fegyverek szándékosan úgy vannak kialakítva, hogy ne lehessen őket élessé átalakítani, ne bírjak azt a terhelést. Viszont az éleseknél használt kiegészítőket (távcső, fegyverlámpa, hordszíj, stb) rá lehet aggatni az airsoft fegyverekre is. Hurricane 100% méretpontos testeket gyárt, ehhez megvette az éles fegyvert gyártó cégtől a licencet és CNC-vel mar. Classic Army Kínában azon a gyártósoron gyárt, amelyen a 90'-ben az FN Pal cég az éles P90-eket gyártotta.Azért van a 7,5J, mert a magyar jogalkotók nem csináltak rá külön kategóriát, ellentétben a paintball-al. Egyszerűen bedobták ebbe a légfegyver skatulyába és kész. Az airsoft fegyverek túlnyomó többsége 1,5J alatti, de játékon az 1-1,1J a legelterjedtebb. Egy elvakart pattanásnyi nyomot hagy a nyílt bőrön. A "mesterlövész" fegyverek energiája szokott több lenni, de épp a sérülések elkerülése végett szokott követelmény lenni a 20m-es rálövési távolság. A szem nagyon sérülékeny, elengedhetetlen a szem védelme. E mellett fogak tudnak törni, ha teli vigyorral nézel bele egy sorozatba. Vannak különböző testtájak, amik érzékenyebbek: körömágy, szemöldök, lapocka, farpofák, stb. Itt mindenki felszisszen, de például egy ruhagyűrődést érő találatnál inkább hallod, mintsem érzed a találatot.
-
Lokids
addikt
válasz
macilaci78 #23490 üzenetére
Félreértesz. Véletlenül sem akarok illegálba menni. Meg csak fegyver vásárlást sem tervezek.
Csak elolvastam egy cikket, és fogalmam sem volt, hogy hova tegyem a torkolati energiát. Nekem nem mond semmit az, hogy 7.5J alatti/feletti.Amúgy ezek a fegyverek súlyra hasonlóak az eredetihez? Pl arra alkalmasak, hogy lőgyakorlatra lehessen használni?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lokids #23489 üzenetére
Ezek lőképes modellfegyverek, játékok. NEM A SÉRÜLÉSOKOZÁS A CÉLJA, ÖNVÉDELEMRE ALKALMATLAN.
A Magyar Airsoft Szabályzat bizonyos erősség felett 20 méteres rálövési távolságot ír elő a sérülések elkerülése végett. Hosszasan lehetne sorolni, miért alkalmatlan és miért TÖRVÉNYTELEN az, amit a hozzászólásodból kiolvasok.
Gázriasztó pisztolyt keress, az legitim módon is használható, van rá rendszer. Vagy gumilövedékest. Ha mindenáron illegálba akarsz átmenni a fájdalom reményében, tuningolj fel egy paintball markert és etesd csapágygolyóval. A Suzuki Swift sárvédőívét is átlövi. -
Lokids
addikt
Sziaszok.
Mint számomra ismeretlen terület, megkérdezném, hogy tulajdonképpen milyen erősek ezek a fegyverek?
Az, hogy 1.5 vagy 3.3J nem sokat mond. Testre lőve foltot hagy? Esetleg képes átlyukasztani a bőrt? Nyakra lőve az ütőeret?
Egyik ismerősnél 1x lőttem vele, akkor az üres kólás dobozt (vékony alu) simán átlőtte. Pici kis rézgolyót vagy mit használt.
Alkalmazhatóak ezek önvédelemre? -
BaKeSZ87
őstag
Újra van A&K M24 taiwangunon...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Karesz0995 #23482 üzenetére
Nem, mert amcsik kevés kivételtől eltekintve annyira elvannak a hazai piacukkal, hogy a külföldre szállítás gondolatát hallva is elküldenek shitet eatelni.
-
macilaci78
nagyúr
-
Zotya984
senior tag
Airsoft GI -ról még nem rendeletem viszont rég volt már Gunfire.pl rendelést. Most -20% mindenre 03.08.2014 -ig. Vannak jó cuccok is és újdonságok is.
[link]Figyeljétek a "to basket" kifejezést mert csak abból tudok rendelni ahol élénk piros. (narancs az nem jó az kifogyott nekik)
70EUR-tól igyé posta egyébként 12,5EUR a posta.
Paypal jutalék az összeg függvényében emelkedik.
A fent leírt esetleges postaköltséget és paypal jutalékot a megrendelők között részarányosan osztom szét.Akinek kell valami az írjon.
-
Karesz0995
tag
Van aki már rendelt innen ?
-
sss
őstag
válasz
Karesz0995 #23480 üzenetére
Vannak olyan védőszemüvegek, amikhez tartozik dioptriás lencse tartó:link (Mondjuk ez pont nem lenne egy jó választás, de vmi hasonló esetleg.) Meg persze vannak nagyobb védőszemüvegek illetve maszkok amik alatt simán elfér egy szemüveg.
-
Karesz0995
tag
Sziasztok! Szemüvegeseknek milyen opcióik vannak az arc védésére?
Vagy ha valaki az, akkor ő hogy oldotta meg? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekelne egy ritkaság: eredeti VFC Scar Light gyönyörű állapotban....talán egy-két darab van az országban....illetve egy TM P226 és egy TM PX4 ez utóbbiból is igen kevés van itthon.... gyári állapotúak.Minden tartozék ,szinte gyűjtői darabok.
Keressetek priviben.. -
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #23477 üzenetére
eddig csak a mellényem volt, abban volt a pisztoly is, nem volt gond a fegverszíj sem nem akadt semmiben.
Ma beruháztam egy ivózsákra, ez már bonyolitja a sok plusz heveder, plusz a hátamon is a (sérülékeny ,nem tudom) ivózsák. Volt egy gáz riasztó fegyverem használaton kívül, aki megvette pótlásként dobta a combtokot.
Nem tudom az ivózsák mennyire strapabíró, ha nekidőlök valaminek a nyomástól nem e durran ki. de majd elválik menet közben. Esetleg a belesejét ha bevonnám a teszkós hűtőszatyoral, akkor jobban tartaná hőt.
Olvastam csak víz mehet bele, ásványvíz gond lenne vagy üdítő?
Illetve nem melegszik fel benne nagyon a folyadék(ihatatlan szintre), vagy célszerűbb a tea, az hidegen is melegen is jó?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #23476 üzenetére
Felveszel egy shemagot háromszögbe hajtva a mellkasodra terítve, nyak mögött átveszed és elöl a háromszög alatt megkötöd lazára.
Zubbonyt felveszed és begombolod rendesen, a karvégeket is.
Nadrágba betűröd a zubbonyt.
A nadrág szíjakasztójában lévő övhöz hozzácsipteted-tépőzárazod az mellényt.
Az ivózsákot felveszed és meghúzod annyira, hogy keresztbe font karrokkal a vállaidat megérintve kényelmes legyen. A vezeték-csutora a bal válladnál jöjjön előre.
A fegyverszíj: Jobb kézzel a pisztolymarkolatnál fogod a fegyver, bal kézzel fejed felett átlendíted a fegyverszíjat és a bal hónod alatt előre vezeted.Így a mellénnyel egybe gombolva szépen overálként viselkedik a ruha, létezhetetlen, hogy igazítani kellene. A mellény tarja majd a súlyát a combtoknak is, illetve a csutora nem lesz útban a vállgödörben a puskatusnak. A shemag és a begombolkozás azért kell így, hogy felvegye az izzadtságot, és ne szökjön az arcodba minden pára, amikor hirtelen beguggolsz egy bokor alá.
A mellényen szerencsésebb lenne jobb oldalt a pisztolytok. Elővenni is könnyebb, hasalva, kúszáskor sem sérül, és ha a fő fegyvert elengeded, útban lesz a pisztolyelővételnél.
3 pontos fegyverszíj szerencsésebb, egyrészt nem csavarodik semennyire sem a fegyver (a fegyvere ható erők sokkal kisebb szögben érik azt, kisebb a fegyverre merőleges csavaró erők hatása), e mellett variálhatóbb, egy mozdulattal egy pontos szíj lesz belőle, illetve könnyebb hátracsapni a fegyvert, hogy ne legyen útban másodfegyver használatakor.
A hátizsákot azért kell meghúzni, hogy futáskor ne dobálja magát, ne akadj fel vele, és ne fáradj ki olyan hamar.
A combtokban mi van, ha nem a pisztoly? -
spanglee001
addikt
Valaki mondja már el hogy is kell felöltözni rendesen, mert nem tudok rájönni.
A ruhát felveszem az még megy
Aztán taktikai mellényt övvel összekapcsolva, az ivózsákot ráveszem a hevederjeivel, vagy valahogy kapcsoljam rá a mellényre karabínerekkel? De ez eddig még nem is gond a fegyverszíj a hátamon átfut, akkor az ivózsákot nyomja össze dörzsöli, az nemgond? vagy mellény fegyverszíj és rá az ivózsák? Vagy a fegyverszíjjat is rá kell karabínerezni a mellényre?
ivózsáka combtokra még nagyjából rá is jöttem
5let, hogy ne nyomja be a tok a tárkioldót véletlen, és kiessen a tár?
-
rauschie
senior tag
Na de pont ez az. Most megkérdeztem 10 noobságot (melyik a legjobb traceres BB, hány grammos skuló kell az adott maruiba, V2-es gearbox karbantartásánál mire kell figyelni, ilyenek), amiket visszadobtak a modok, azzal, hogy "érdemi hozzászólásokkal vegyek részt". Ha noob vagyok mit írjak ha nem noobságot?
Képek holnap lesznek, addig is köszönömk mindenkinek!
-
yako
tag
válasz
stefanitsr #23465 üzenetére
Köszönöm!
Hát gombokért sokmindent már nem adnak mifelénk, ráadásul jártam már meg "vadi új, még ki sem próbált fegyver"-ből származó alapcsővel, meg használtan vásárolttal is.
Több minden lesz beletéve, bizonyos keretek között megadom a módját.
Nem a legdrágább, nem a legtutibb, de 10-12 között van - pontosabban én ott találtam - eme kategória alja, és ez volt a legszimpatikusabb.macilaci78: Szintén kösz a választ.
-
rauschie
senior tag
Mert kell 10 hozzászólás és nincs kedvem 10 különböző irreleváns hülyeséget megkérdezni, érdemben hozzászólni semmihez sem tudok mert inkább kifele szállok az airsoftból mint befele és különösebben benne sem voltam, az off topicba pedig a moderátorok nem engedik, hogy "hülyeséget" írjak. Az lesz a vége, hogy mégis megkérdezek egy rakat baromságot.
-
rauschie
senior tag
Van egy eladó GBB Marui Five-Sevenem két tárral dobozában. Mindkét tár ereszt. Amióta nálam van (bő 2 éve) kilőttem vele másfél tárat a nappaliban, azóta a szekrényben áll. 35'000-et szeretnék kapni érte, ha valaki meghirdeti Softairen és ott elmegy, 10%-ot nekiadok!
-
yako
tag
válasz
stefanitsr #23463 üzenetére
Inkább jellemezeném, definíciót nem alkotnék erre.
Tehát, karcos kívül-belül, a 3/4-énél van egy kis horpadás, ami a csövön végignézve is látszik, s mindezek mellett még görbe is egy kicsit.
Próbáltam kiegyenesíteni, de se szerszámom, se igazi rutinom, tudásom hozzá.Mindezek eredménye, hogy folyamatos a BB felkenődésacső belsején, illetve van egy kis jobbratartása a röppályának.
Egyébként 410mm-es kell egy scar-ba.
-
macilaci78
nagyúr
Jó, csak felesleges. Nagy hozzáértők véleménye szerint a gyári alapcső ár/érték-bajnok.
Én 509mm-es Prometheus 6.03-at használtam AUG-ban. Mivel egyszerre lett benne sok minden cserélve, nem tudom csak a csőnek tulajdonítani a javulást. A helyedben a feléért vennék egy CA, vagy Guarder 6.04-et, bevonat nélkülit. -
yako
tag
Szevasztok!
Mi a véleményetek erről a csőről?
Teljesen gatya már a jelenlegi, és szeretném egy minőségire cserélni.Kösz a válaszokat!
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr #23459 üzenetére
Láttam hogy feltűnt viszont infó semmi. Ugyanúgy a s24-ről sem. (szintén cyma) Annyit látok az s24 en hogy tárja ASP szerűség. -
Zotya984
senior tag
Némmá
ez meg mi? [link]
Cyma féle VSR klón??? -
L4mie
veterán
válasz
stefanitsr #23456 üzenetére
nem vagyok szakértő, doki inkább, de mind1, AGM nél se azok ezek szerint, L96 van a papírjain
-
macilaci78
nagyúr
Felfigyeltem valamire ebben a hirdetésben.
Traceres!! WD által szerelt. GB-ba épített azt meg hogy? A nózi, a hengerfej, vagy a dugattyú világítja meg a BB-t? -
L4mie
veterán
én [őt]+[ennek a testvérét] passzolnám el, pm.
-
MasterHUn
senior tag
Helló srácok/csajok!
Érdeklődöm, hogy kell-e valakinek esetleg egy CA M24 gázos átalakító szett?
-
MasterHUn
senior tag
válasz
stefanitsr #23451 üzenetére
köszönöm
-
MasterHUn
senior tag
Segítsetek ha tudtok. keresek (nem repedt törött) V2 es marui kompatibilis GB házat M4a1 hez. akinek van kérem írjon privátot. olcsó spiáterrel ne keressetek.
-
MasterHUn
senior tag
aug a2 elektromos kötés rajz van valakinek?
-
ottesz
aktív tag
Eladó!!! érdeklődni privátban!
JG MP5 Navy Full fém+reddot!! -
BaKeSZ87
őstag
Van pár cuccom amitől megválnék:
Alan 456R pmr rádiók
Desert Camouflage Uniform nadrág+zubbony
DDPM nadrág+zubbony, nyári
6x40-es GAMO távcső
Sohasenemhasznált új olcsóbb fajta taiwangunos fast helmet, foliage színben, 31 ojróról van most leárazva 22-re, 6.000-ért odaadom
Fekete guarder hopup gumi, újValószínűleg lesz még ez-az, csak most nincs kedvem kirámolni a szekrényt, ha lesz még valami, megosztom a nagyérdeművel. Ha valami érdekel, pm-ben elértek.
-
spanglee001
addikt
Valahol olvastam, hogy lehet a szemüveg szivacsát peremét növelni, hogy elférjen alatta a dioptriás szemüveg.
Nem találom a ciketaz egyik szemüveget átalakítanám hátha jó lenne, ha 1 centit kitartana jó is lenne, ha nemsikerül maradnak a visilux szemüvegek jók azok de kicsit gyengének tűnnek
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #23441 üzenetére
A Tokyo Marui Glock 26 Advanced-em életében volt olyan nap, hogy bő 3.000 lövést adtam le vele.
Mondjuk, ez egy Green Gas-os TM fegyver volt, nem egy Taurus CO2 Beretta...Igaz az, hogy minden percben elüthet a busz? Természetesen igaz...
-
MasterHUn
senior tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok egy üzleteléssel kapcsolatban. valaki ilyenben is tudna segíteni? SOS.
-
Badsheep
csendes tag
válasz
macilaci78 #23440 üzenetére
Hali!
A gyors töltőben a fentebb említett low power lőszerimitációk vannak.
[link]
De itthon a totál brutál kell
-üdv- -
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #23440 üzenetére
Ha jól sejtem ezzel, akár az is lehet. De nem tudom hogy ez olyan pisztoly e, még csak most ismerkedem a pisztolyokkal, mert keresek egy másodlagos fegyvert is cqb-ra, viszont én csak elektromos szeretnék. Igaz az hogy a blowbackes pisztolyokkal max 50-60 tár lövése után tuti hogy meghibásodik valami
Olvastam, hogy ezek nagyon kényesek és nem bírják a strapát viszont jól néznek ki -
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #23433 üzenetére
Szemüvegnél még annyit, hogy amelyik lencse párásodásgátlós, azon egy vékony bevonat van, amit 3-5 használat alatt az egyszerű átláthatósági törölgetéssel lekapsz róla.
Paintball-osok is ezzel szívnak. -
Lacuss20
senior tag
válasz
spanglee001 #23427 üzenetére
Amúgy, hogy jött ki az a 401 fps több lövés átlagaként?
-
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23433 üzenetére
Ez az egyik Bollé szemüveg klónja, ha jól tudom, nekem X500-as van, az is párásodik, valóban nekem is ez volt az egyik nagy problémám, mert rettenetesen idegesítő állandóan a szemüveget baszogatni, nem lehet tőle odafigyelni rendesen a játékra és ezzel nagyon oda tud lenni az élmény. Ha legközelebb megyek, akkor megszakértem kicsit egy szikével a szivacs részét, aztán remélem, elég lesz az az üdvösséghez.
-
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #23432 üzenetére
igen kb ezeket a tanácsokat kaptam én is.
egy ilyet veszek: ezt sokan ajánloták [link]
Ha aláfér a szemüvegem.és innen veszek még pár db párszáz forintosat, és majd elválik melyik lesz jó.
Nagyon elvette a kedvem a párás szemcsi, meg az is hogy nem mehettem a saját fegyveremmel, mert 400 fps, a gyári 340 helyett ami a papírján volt
Ezért ott hagytam gyengítésre, remélem csütörtökön már minden okés lesz. -
macilaci78
nagyúr
Én is ilyen búvárszemüveg jelleggel kezdtem, nem vált be.
Ebben a kategóriában a Bolle, ESS, Revision termékek számítanak jónak. 8-10k indulóárral.
ESS, Revision-ban vannak hagyományos száras szemüvegek, ahol a védőlencse mögé lehet dioptriás lencsét pattintani keretben. Én ez utóbbit választottam olcsóbb, munkavédelmi szemüveg kivitelben. Akkor párásodik, ha nincs huzatban. A menetszél szépen leszívja róla a párát, de ha megállok, a mellkasomról azonnal felszökik. Shemag a nyakamra, teljesen begombolt zubbony, fejkendő vált be nekem.
-
spanglee001
addikt
válasz
csoola #23430 üzenetére
3M tipusú, mukavédelmi
ilyet, de pluszban raktam rá több kis lyukat, hogy jobban szellőzzön, de az sem segített.maszk a korábban linkelt rácsos lett, azzal nincs gond, csak szemüveggel kellene valami kezdeni, találtam valahol cserélhető lencséset, amibe rácsos "lencsét" is lehet tenni, az lehet nem lenne rossz megoldás.
-
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23428 üzenetére
Milyen szemüveget használsz most?
-
-kdM-
senior tag
válasz
spanglee001 #23428 üzenetére
Legtöbb F osztályú 500-600 forintos munkavédelmi szemüveg alá befér a dioptriás szemüveg. Tele van a net ilyen meg olyan csoda párátlanító szerekkel, de a legtöbb nem használ semmit. Nekem ami aránylag bevált az a mezei mosogatószer. Száraz lencsén egy-egy cseppet szétkenni, aztán száraz ronggyal áttörölni.
Teljes arc maszk (hacsak nem rácsos) párásodás szempontjából pedig a legrosszabb megoldás, ha végül is azt vetted amit korábban linkeltél itt. Én szemüveget használok és csak CQB-hez veszek ilyen maszkot vagy a shemaghot tekerem az arcomra.
-
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #23427 üzenetére
Most olvastam a rácsos szemüvegen törhet a BB és az sem tuti
Mostmár megvagyok lőve, honnan vegyek plexi szemüveget, ami alá aláfér a saját dioptriás szemüvegem?
Nem párásodik tutira, izzadok mint állat, nem egy kempelős fajta vagyok.
Esetleg valamo komoly ami párásodás mentes és nem csak papír szerint, esetleg tartaléknak van rajta kis venti is, de anélkül sem párásodna?
Nem baj ha nem olcsó, hosszútávra kell.
Kontaklencse nemjátszik. Még a szemcseppet sem tudják az orvosok a szemembe cseppenteni, mindig becsukodik a szemem.
Olvastam rengeteget utánna, de ilyan nem volt ami mire mindenki csak jót mondott volna. -
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #23426 üzenetére
Hát nagyonjót játszottunk
De sajnos nem a saját fegyómmal, mert kronózásnál kiderült, hogy 401 fps, a megengedett 350 helyett.
Gyárilag 340 fps van a papírjára írva de sajna így jártam, bérelnem kellett
Ott is hagytam, gyengítésre, csapágycsere, hopupcsere, és amit még jónak lát cseréli rajta.
Ez volt a második játékom, ég és föld az előzőhöz képest.
It nem volt 20 centiről féltárat wngedek a másikba, egyeslövés, rengeteg játékstílus, hetente fogok menni.
A szemüveg párásodik nagyon, cserélem hálósra. -
spanglee001
addikt
válasz
BaKeSZ87 #23425 üzenetére
ma tesztelésre kerül a fegyó is és akku is 7,4v 1800mah.
Vettem lipo őrt is, ha csipogna akkor is amikor nem kell akkor kikapcsolható a csipogása, csak akkor valahogy látnom kellene kijelzőt menet közben
Vettem egy tartalék akkut is, a gyári nimh-et meg eladom a gagyi töltőjével.
Csak egyes lövés lehetséges CQB, meglátjuk hogy bírja -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001 #23417 üzenetére
Én storage módban szoktam tárolni a LiPo-imat, a szekrényben, ennél csak az jobb neki, ha légmentes zacsiban hűtőben tárolod. De ez már fingszeletelés, igazából a storage módozás is, mert most mi van ha egy év alatt 1-2%-ot csökken a kapacitás? Kb. semmi. 2-3.000 Ft-os akkunál ki nem szarja le?
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78 #23423 üzenetére
egy midcam 3-4mp legalább biztos nem melegedik a hosszú sorozatoktól
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78 #23421 üzenetére
32rps?????
-
macilaci78
nagyúr
Fostéren 110k-ért M4 (optikával 133k)
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A sport feladására kényszerülök így keressetek priviben ..... -
halisa
tag
válasz
Gyere majd erre, hozzánk csapódhatsz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hozzánk csapódhatsz, betonozni fogunk.
-
spanglee001
addikt
Megvan a 7,4 lipo akksi 1800mah, tényleg sokkal gyorsabban tüzel mint a gyári akkuval.
Kérdés, ha 1-2 hétig nem használom, akkor le kell merítsem 50%-ra hogy tároljam.
Szobában tárolnám lipo guard tűzálló tasakban, most lett feltöltve, akkor a töltőn állítsam be a storage módot, vagy nem lesz baja, hogy feltöltve maradA vasárnapi móka elmarad, esetleg valakihez Pest közelében nem tudnék csapódni?
-
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23415 üzenetére
Én vennék egy keményebb tokot, vagy gagyi telefont. Én a régi 6120-asom szoktam vinni az S3 helyett, lejár már a hátlapja, karcos, repedt a plexije, szóval ha ráesek, lehet, hogy még jobb is lesz. Viszont egy szép új drága telefon esetén lehet sírnék, ha megsorozná valaki közelről, vagy esetleg ráesnék.
Ha már itt vagy hardveraprón, nézz körül. -
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78 #23414 üzenetére
Vízálló
egyedül megyek, buszon hagyni meg nem akarom
És senkit sem ismerek onnan ahova megyek. Valami zsebet kibélelek szivaccsal szerintem, vagy veszek 3000- es tescos telót, ha nem talalok valami kis fém tokot, xperia z kellene beleférjen. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001 #23412 üzenetére
Ha nem mered a kocsiban hagyni (akár csapattárséban), akkor is vannak a fizikai sérülésektől védő helyek. Mellény belső zsebei, stb. De arra figyelj, hogy ha meleged van, akkor a telefon fürödni fog. Simítózáras tasak...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001 #23412 üzenetére
Én a kocsiban szoktam hagyni.
-
spanglee001
addikt
Viszont a telefont, magatoknál tartjátok játék közben?
Nincs csomagmegörző, és nem hagynám felügyelet nélkül, ha magammal viszem lehet megárt neki a BB.
Esetleg van valami trükk a telefon védelmére? -
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23409 üzenetére
Nekem kívülről ilyen van, 2/3 áron vettem pár éve, de magyar árakhoz képest ez még jó. Persze 100%-ra akkor tudnám megmondani, ha otthon lennék. Mivel ugyanolyan puskám van, mint neked, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy használd, nem lesz baja tőle.
Szerk.: hopup gumit kell csak cserélni, ha nincs baj a hopuppal egyébként, de ha már játszottál, akkor meg tudod ítélni, hogy szar-e. Persze érdemes tartani otthon egy tartalékot, hogy ha kezd vacakolni, akkor cserélhesd, átlátszó Guarder gumi jó bele, nekem azzal nem volt bajom. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001 #23409 üzenetére
Alap JG-k 350fps körül vannak, átlagos motor van bennük, se nem túl szar, se nem kurva jó, 7.4-essen nem fog pörögni mint a ringlispil, de működni fog.
Én T-csatlakozót használok mindenre. Még az AEP-emben is az volt. -
spanglee001
addikt
válasz
BaKeSZ87 #23408 üzenetére
igen köszönöm, úgynézki, hogy innen fogom megvenni, ami belefér a g36k-ba 7,4 volt és a legnagyobbat.
Nem tudom milyen a motor és rugó, de a gyári van benne.
Ezt vettem innen.
Megvettem az imax b6 töltőt, holnap mehetek vissza tamiya adapterért, mert olyan nem volt hozzá
Eddig egyszer voltam játszani, kb 5 órás játék alatt ment el 900 golyó(persze ebben voltak pihi szünetek is)
Ha elégne a tűzkapcsoló, sokba kerül a szervizelés?
Hopup kamrát is kellene cserélni, vagy csak gumit? Mert a gyári gumi annyira rossz, hogy rögtön cserélni kell sokan mondták ezt -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001 #23406 üzenetére
Ha van egy akku ami "1000mAh"-s, és "15C/25C burst" van ráírva, az azt jelenti, hogy:
Számoláshoz át kell váltani az 1000mAh-t Ah-ra, az ugye 1Ah.
15Cx1Ah=15A ennyit tud leadni hosszú távon az akku
25Cx1Ah=25A ennyit tud leadni rövid távon az akku ezt általában kb. 10 másodpercre szokták vonatkoztatni.
Tehát 25A maximum! Ez nem azt jelenti, hogy ennyi áram fog folyni a kábeleken és tűzkapcsolón! Ha fasza motor van a fegyverben, pl. nagy nyomatékú kék seggű CYMA, akkor annak valószínűleg nem lesz szüksége nagy áramra ahhoz, hogy szépen hajtsa a fegyvert. Viszont ha pl. egy fos szar kamu "nagy nyomatékú" CA motor van a fegyveredben mondjuk egy 120-as rugóval, akkor úgy el fog égni a tűzkapcsolód mint a picsa. A tűzkapcsoló elégésének kockázata nincs közvetlen összefüggésben a kapacitással, sokkal inkább összefügg azzal, hogy mekkora rugót, milyen motorral húzol fel.
Én 11.1V-os akkuval hajtom a G36C-met, neked elég lesz a 7.4V-os, szerintem válaszd a legnagyobb kapacitásút ami még befér az előagyba. Ha nem vagy sakál, nem lősz el 5000bb-t röhögve ki fog bírni egy játéknapot egy átlag LiPo. Egy átlag AEG-gel kb. annyi bb-t tudsz ellőni mint a kapacitás. Szóval 2000mAh-s akkuval 2000bb-t, de inkább többet. Volt LiPo őröm, egyszer használtam, aztán eladtam. Feleslegesnek tartom. Ha van eszed, akkor észleled ha merülőben az akku, és nem kínzod tovább. Ha lemerülne, még mindig ott lesz a gyári akku amit rá tudsz dugni. -
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23405 üzenetére
Ha nem darálsz folyamatosan, akkor 4-5 órás játékra bőven elég lesz a 8,4 NiMh.
-
spanglee001
addikt
és mit jelent lipo akksiknál a 15c, 25c satöbi jelölések?
-
spanglee001
addikt
válasz
BaKeSZ87 #23403 üzenetére
Azt már nem tudom, de olyat mondott, hogy 1500-1800 ma 2 cellás még jó, mert a nagyobbhoz kell feet is mert elégeti a vezetéket, kapcsolókést valami ilyesmit mondott
A lényegen nem változtat
milyen akksit vegyek ami befér a g36 -ba, elég a 7,4 vagy 8,4 legyen az is, és mekkora miliamperes legyen?
A lipoőrre, egy ember mondta hogy hülyeség, de sok boltban kapni tényleg feleslegesHétvégén jó lenne már menni valamerre, aztán nem akarok akku nélkül maradni.
-
csoola
tag
válasz
spanglee001 #23402 üzenetére
Júliusban tudok nyilatkozni, ha addig kibírod, akkor ha hazaértem, megnézem.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001 #23402 üzenetére
ha sok akkor elégeti a tűzkapcsolót\vezetékeket
Ezt ki mondta? -
spanglee001
addikt
a g36 gyári akksijával 8,4 v 1100ma, kb 600-at lőttem de nem merült még le, első feltöltéssel.
Vettem egy imax b6-os töltőt, milyen akksit vegyek hozzá, hogy a fegyveren ne kelljen átalakítgatni vezetékelni, azt hallottam hogy a 7,4 v lipo hozza azt a gyorsaságot amit a 8,4 nimh.
A miliamper mennyi legyen, mert ha sok akkor elégeti a tűzkapcsolót\vezetékeket
Valaki ajánljon nekem egy akksit, nem nagy harcok lesznek max 4-5 óra és kb 1000 BB, egyszerre -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78 #23400 üzenetére
2.800 Ft egy palack gáz, 25$+pk. az adapter. Green gas-hez képest annyi a különbség, hogy nincs benne szilikon, és, hogy ez büdös.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest