- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Karesz0995 #23482 üzenetére
Nem, mert amcsik kevés kivételtől eltekintve annyira elvannak a hazai piacukkal, hogy a külföldre szállítás gondolatát hallva is elküldenek shitet eatelni.
-
sss
őstag
válasz
Karesz0995 #23480 üzenetére
Vannak olyan védőszemüvegek, amikhez tartozik dioptriás lencse tartó:link (Mondjuk ez pont nem lenne egy jó választás, de vmi hasonló esetleg.) Meg persze vannak nagyobb védőszemüvegek illetve maszkok amik alatt simán elfér egy szemüveg.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Karesz0995 #22774 üzenetére
Elég sok tetszikfaktoros játékost láttam "tetszikpuska" felett szipogni játékon, vagy anyázni, hogy nincs meg a lőtáv meg a pontosság. Nem akarok nagyon kárörvendő színben feltűnni, de belőlem ez szokta kiváltani nem is olyan ritkán a kajánul vigyorgós tetsziket.
Az a&k egyébiránt egy gyártó, szerintem a kínai felhozatal legjobb M szériás remekeit ő gyártja.
-
csoola
tag
válasz
Karesz0995 #22775 üzenetére
-
Karesz0995
tag
válasz
Karesz0995 #22774 üzenetére
Vagy inkább gyűjtenem kéne még? Bocsi, csak nem tudom mi számít jó márkának
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Karesz0995 #22772 üzenetére
Valamelyik a&k-t nézd helyette, arra ügyelj, hogy legyen fém tokos. Nem rosszak a g&g cuccosok, de a raider széria nekem túlzottan játékpuska küllemű (persze valamennyire mind az, de a raiderek különösen azok). Az átlagos műanyagtokos puskáktól eltérően a raiderek sínrendszere is polimer, valamint az első irányzék egybe van öntve a külső csővel. Működni egész jól tudnak amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest