Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
nem tudom, mi van az akksimmal a G36-hoz, de legalább két tárnyi BB-t elpötyögtettem már, és még mindig van benne kakaó, pedig nem nyúltam hozzá, nem töltöttem még...
egyébként a szomszédom rádió, tv meg telefonszerelő, szakmájában is ilyen apróbb mütyürökkel dolgozik, nemrég beszéltem vele, aztán mondta, hogy nem szabad ezeket az akksikat gyorstöltővel tölteni, mert kinyírják, maximum az alap töltőkapacitás tizedével szabad tölteni
na már most a gyári töltőn 300 mAh van, akkor ezzel ne is töltsem? mondjuk kisütni nem tudom, amíg meg van benne töltés nem akarok sokat rátölteni, lemeríteném amennyire lehet, aztán utána adnék neki, csak most elbizonytalanodtam
ti mit gondoltok, a gyorstöltés mennyire öli meg ezt? rátölteni mennyire szabad?
olvasgattam sokat a neten is, de megmondom őszintén, hogy amiket írnak, sokszor totálisan ellentétes egymással, úgyhogy ezek alapján se lettem okosabb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest