Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Huhhh ilyen topik is nyílt. Pont a napokban beszélgettem egy régnemlátott ismerőssel, aki elég komolyan űzi a sportot. Eleinte csak nevetni tudtam az egészen, lehozta a kis m4et, elég gagyi volt és mesélte, hogy 7végén mennek versenyezni. Hát megnyerték. És most? Teljesen kidolgozott, az eredeti pontos mását adta a kezembe, nem azt a szinte teljesen múanyag izét mint fél éve. Csak lestem
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk
Egy szó mint száz mégsem olyan gagyi dolog ez ahogy azt az elején képzeltem 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk