- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
Aktív témák
-
siriq
őstag
Nna latod amit mondtal hogy ha ez meg ez mukodne.
jelentem mukodnek:D
Meg a driver is.
Amugy nem tudom mi olyan nehez beallitani?
Kiprobaltam az mp3 rom reszet nekem meg az is tetszett:D
Egy 12 eves koloknek meg tokeletesen megfelelo:D
Nalam szep kepeket csinalt de idot vett igenybe amig rajottem hogy akkor most igy ezzel a beallitassal jobb:(
A negativum hogy optikai zoom az zero amugy meg ertekelheto lenne is(a felvevo resz az meg megint tetszett en 640x480 ban vettem fel es cool volt). -
kamikaze boci
őstag
DV4500 egy generációval újabb, de azért sem adnék 150 dolcsit:P
Azt nehezemre esik elnézni egy cégnek, ha ilyen gagyi a supportja (nincs driver az angol site-on, a gyári telepítőn hibás a driver). Ezzel együtt, ha a kísérletezést leszűkítettem volna (és gondoltam volna az új driverre, valamint arra, hogy ez az ostoba vacak gyenge akkunál nem kikapcsol, mint a nagyok, hanem csak egyszerűen nem engedi használni a menüt), akkor már rég működne, ez tény. -
siriq
őstag
Hello!
Nem olyan gatyi az csak hasznali kell tudni nalam egy dv4500 os volt es a gyerekeknek kell mert univerzalis jatek vegulis.
Nalam minden ment elsore a win alatt nem volt problemam es a messenger is siman vitte.
Win 2003 alatt probaltam xp alatt nem tudom mi a helyezet sosem probaltam meg. -
kamikaze boci
őstag
Eszembe nem jutott volna, hogy a gyári driver miatt beszél vissza. Különösen, hogy az angol honlapon nincs is újabb verzió.
A németen találtam.
Köszönöm a segítségedet.:)
Az aipteknek meg ezt. Vérgagyi, soha ne vegyetek tőlük semmit! -
FPéter
aktív tag
Azt elfelejtettem írni, hogy a drivert legalább 3x raktam újra, mire felismerte az XP.
-
kamikaze boci
őstag
Nem, az AV kábel TV-hez kell, nem ez a gond .
Jól elbeszélgetek itt magamban az éjszaka közepén.:D Az a baj, hogy amikor egy problémával szembe találom magam, nem tudok egykönnyen leállni.
Most megnéztem a másik gépen is, ahelyzet ua., vagyis a manager progi (és más program) nem látja a gépet, a telepítés pedig hibaüzenettel elszáll. -
FPéter
aktív tag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
AV kábel valószínűtlen ennél a gagyinál. Szvsz USB kell, hogy legyen. Hacsak nincs rajta valami más csatlakozó, de erre minimális esélyt látok. Inkább próbálkozz a driverekkel. Nekem is van egy hipergagyi Ezonics i250 fényképezőgépem, kb. ugyanolyan mint ez a kamera, csak más az alakja.
A menüben át kell állítani, hogy mit lásson a PC ha rákötöd. Általában ''Storage'' ill. ''WEBCAM'' módnak írja. Aztán fel kellett rakni a mellékelt gány drivert és máris élvezhettem a fantasztikusan fényérzékeny CCD képeit. (Egy lámpát kellett felém fordítani, hogy látszódjak. Olyan vallatás-szerű érzés fogott el)
Tudom, hogy nem sokat segítettem, de késő van. Általában minden gagyinál így működik, szerintem a gyártójuk is azonos volt (a specifikációk alapján) -
kamikaze boci
őstag
Közben eljutottam odáig, hogy fénykép, hang és rövid film rögzítést már ki tudtam csalni belőle (menü is elérhető).
Márcsak a webcam rész megoldása várat magára.
Borzalmas gagyi, az emberiség elleni merénylet.
Szerk.: valami AV kábel nevű tartozékról ír a support. Lehet, hogy annak hiánya miatt nem boldoglok vele?
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Egy hölgy ismerősöm kapott egy ilyen csodát a Chello előfizetése mellé (ezért remélem, hogy van másnak is tapasztalata: csak rosszarcú, ukrán maffiózók tudnának ezért pénzt kisajtolni, egy sötét sikátorban ).
[L]http://www.aiptek.com/products/digital/dv2.htm [/L]
Jól elolvastam mindent hozzá, de két dolgot nem enged:
feltelepíteni magát webcamnak, és lépegetni a saját menüjében. Vagyis, legyünk őszinték, semmit.
Felraktam az aiptektől kapott webcam managert, a program el is indul, de nem látja a kamerát. Az XP észre veszi, hogy van egy új eszköz az usb porton, de a drivert nem találja, ezért ''hiba lép fel az eszköz telepítésekor''.
Vetettem szegény lánnyal egy compact flash kártyát, ezért most különösen égő, hogy nem tudom neki beüzemelni Szóval, help me:B
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged