- ASUS ROG Ally
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akitlosz1970
tag
válasz
Krisz1532 #1371 üzenetére
Ha bankkártyával fizettél, akkor reklamációt kell benyújtanod a számlavezető bankodnál. Ha a bankod esetleg az OTP, akkor biztosan tudom neked mondani, hogy a honlapjukon a "Bankkártya reklamációs adatlap"-ot kell kitöltened, és a bank intéz mindent helyetted az eladó számlavezető bankjának bevonásával a pénzed visszatöltése érdekében. A legelső vásárlásomnál én is úgy jártam, hogy bankkártyával fizettem és nem jött meg a cucc, vissza kellett kérnem a pénzem. Igaz, hogy 5 hónap alatt, de elintéződött az ügy. Ja és az OTP - függetlenül a reklamáció jogosságától - a reklamáció benyújtásától számított 7 napon belül jóváírta a reklamált összeget, és csak utána indította az ügyintézést. Nemrég pedig megjött a levél banktól, hogy lezárták az ügyet, a reklamációmat az eladó elfogadta, így a pénzem jóváírását véglegesnek tekinthetem. Azért OTP eljárásától rendesen leesett az állam.
Ha más banknál vagy, úgy szerintem először hívd fel őket, és kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, hogy milyen lehetőségeid vannak, hogyan tudod a reklamációdat benyújtani. Biztosan van rá lehetőséged, csak utána kell járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Új Teclast T60 plus táblagép
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest