Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
4 pines mind2 nek, asszem úgy van megoldva, hogy bedugod ezt pl a cdromban, aztán a venti 4 pines csatlakozójába beletudod tolni a tápcsatit, és így ''lopja'' a feszt a meghajtótól, de én nem így csináltam, én simán rádugtam egy tápcsatira és hadd menjen, úgyis van 8 darab felesleges
, ja és a lényeg haveromnak tavaly így sült ki egy 40GB s maxtor, hogy rádugott vmi ledeket vagy nemis tudom mit...
Én biztos az Armort vettem volna, ha van elég pénzem -
OTIS_
tag
Ajtó csak nálam kaksi, de basznak kicserélni, javítani...
Első venti meg gyárilag olyan tegellyel jön ki, hogy ferdén forogjon, tehát hogyha megnézzük a ventilapátokat akkor azt látjuk hogy nem alkotnak forgástestet, egyszerűen megvan hajíltva a tengely sztem, de hogy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest