- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1546 üzenetére
Pontosan így gondoltam. Jól előkészített felületre a sziló kegyetlenül oda tud kötni és nagyon rugalmas.
Mondjuk víztiszta szilót használnék,hogy minél kevésbé legyen feltűnő. Csak a keret aljából tudnék eltávolítani mert felül nem nyitott és kár lenne szétvágni. De lehet jobb lenne az aljából sem levágni hanem befelé hajlítani és ott szilózni,így még kevésbé látszana. Csak a floppy meghajtót nem tudnám a helyére tenni ha szükséges lenne,de ez is megoldható. Szerzek ingyen szilót aztán valamikor rászánom magam. -
Zollee93
csendes tag
válasz
PeppErKorN #1543 üzenetére
azért 9ezerért már 2 nyomorult 12 cm-est odatolhatnának hozzá...mindegy (+3000ft a 2 venti)
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1537 üzenetére
Már olvastam a cikket régebben de kétségeim voltak. Most megpróbáltam de nem igazán vált be.Arra viszont rájöttem,hogy nem a seagate hanem a maxtor búg.De ha nincs benn a seagate akkor folytonos a búgás.Valószínű,hogy bekever a rezonanciája.
Már azon gondolkodom,(bár lehet kicsit durva) hogy kiveszem a keretet,levágok belőle 8-10mm-t így az alul-felül keletkező 4-5mm-t a széleinél kitöltöm vékony csíkban sziloplasztal.Így nem lenne semmilyen fémes érintkezése a keretnek a házhoz. A vinyókat viszont normál módon lehetne a helyükre csavarozni és így a hőátadásuk is megmaradna.
A sziló szerintem elég jól elnyelné a rezgéseket és stabil is lenne.Szerintem kis odafigyeléssel esztétikusan is kivitelezhető.Remélem érthető voltam.
Ne kövezzetek meg csak elgondolkodtam. -
Zollee93
csendes tag
válasz
PeppErKorN #1540 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
Akkor befér simán...Király -
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1533 üzenetére
Ez igaz bár teljes terhelésen vagyis játék alatt a 240W-ot is üti hálózati műszerrel mérve.
Idle-ben félóránként 2-percre ha bekapcsolnak a házventik. Játék alatt persze folyamatosan mennek 30%-on nagy ritkán 100%-ra felugrik. Ilyenkor szoktam nézni milyen meleget fúj a táp de egyeltalán nem veszélyes. Nagyon nem izzasztja magát mivel 750W-os,aszt a langyos levegőt meg csak kibírja amit kitép a házból.Egyébként szoktam monitorozni játék alatt és minden a megfelelő értékeken belűl mozog még húzva is (tápot persze nem lehet).A plussz ventivel meg bajban lennék mert aszt már nem tudnám szabályozni alaplapról sehogy sem csak potival az meg nálam felejtős.A másik gondom,hogy a 320-as seagate hullámozva búgatja a házat és éjjel rettenetesen idegesít.
Mókúni meg nem akarok.
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN #1529 üzenetére
Nem pótoltam csak átraktam.Hátul biztos,hogy nem használtam volna.Most is csak a kártya miatt használom,hogy tólja neki a friss levegőt.A tápom is 14-es így elég jól szívja kifelé a "meleget".Szerintem ennyi élég.Az jobban aggaszt,hogy a kari és a 14-es egymással szembe fújnak.
-
sebo
tag
válasz
PeppErKorN #1525 üzenetére
Azt tom h a ventik merre fújnak, arra lettem volna kíváncsi hova milyen állásba tegyem őket.
Keztem próbálkozni, betettem előre a dvdíró tetejére & az alap 4 fokkal hűvösebb lett. Már csak rögzíteni kéne
-
Rockybro
tag
válasz
PeppErKorN #1516 üzenetére
Hát én inkább fizetek többet egy minőségibb ház érdekében... Az Extreme Engine-nel is ugyanez a helyzet, vagy abból nem spórolták ki az anyagot?
-
jenei92
senior tag
válasz
PeppErKorN #1493 üzenetére
15990
-
jenei92
senior tag
válasz
PeppErKorN #1484 üzenetére
Hát dremel szerű géppel de nem dremmel a márkájú sajnos
.
Elég csúnya lett a kivágás a gép nem vitte jól,de a kék színtől, meg oda került a tartály is így nem vészes.A vinyotartó meg helymegtakarítás véget került ki a géppből.[link]
Itt a képtáram:[link]Ha valami kép érdekel akkor itt lehet nézelődni sajnos most az utoljára készített képeket nem tudtam ide tőlteni,de pótolom majd. -
jenei92
senior tag
válasz
PeppErKorN #1469 üzenetére
Lesznek még képek.a héten még sok szerelés vár rám de utánna sok kép lesz!
pcmatyi : ne szólalj inkább meg!
Kasza :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest