Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeppErKorN

tag

válasz Rockybro #1517 üzenetére

Nem gondolnám, hogy az AE II-ből kispórolták az anyagot. Kellően masszív a ház, az árkategóriájában bőven hozza az átlagot.
    Hátrányok:
    - alaplapi tálca nem kivehető (inkább felsőbb kategóriákra jellemző)
    - nem gyorszáras rögzítések belül (ezzel mellé is lehet nyúlni rendesen, szerintem inkább legyen csavaros, de tartson és ne rezonáljon)
    - az oldalsó ventik hangosak és rezonálnak (a teliben plexis oldalú házaknál ne is nagyon számítsunk ennél jobbra, esetleg némi keresztmetszet növelés után)
    - porosodik (minden ház porosodik, főként, ha van befúvó venti is rajta, szűrőt meg lehet bele építeni)
    - sérülés veszély szerelésnél (ebben vannak jobbak, figyelni kell)
    - lötyögő ajtó (alumíniumot kell választani és csak ritkán rugdosni)
    - zajos (nyilván vannak halkabb házak, de nem ennyiért és nem ilyen ütős dizájnnal)

Szóval - maximális elfogultsággal - az igények függvényében lehet a világ legjobb istenkirály háza, de lehet egy nagy kalap xar is. :DDD
    Attól függ, mihez viszonyítunk.

• PeppErKorN

tag

válasz Rockybro #1515 üzenetére

Az Aeroengine II esetében a design oltárán – feltehetőleg a költségek kordában tartása érdekében – feláldoztak néhány apróságot.
    A szóba jöhető negatívumok közül egyedül a korlátozott (átlagos) mérete az, amely nem orvosolható, de ez egy átlagos konfig esetében nem lesz zavaró.
    Az én igényeimnek megfelel, a ventiket szabályozhatóvá tettem és kicsit gyakrabban takarítom (porszívó + labdapumpa + tüdő).

Azt javaslom, hogy állíts fel egy fontossági sort az egyes funkciók, fícsörök szerint, így „tudományosan” is megalapozhatod a választást.
    Amennyiben elfogadod, hogy egy közepes összegért kapsz egy számodra tetszetős házat, amely nem csúcskategóriás csendbajnok, akkor nem fogsz benne csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák