Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Mégse, elvitték
-
Mercutio_
félisten
válasz
donattilácsk #99 üzenetére
Pedig vehetnéd ezt a házat is
-
Mercutio_
félisten
válasz
donattilácsk #89 üzenetére
A hdd keret kiszerelhető 2 perc alatt, én is a 3,5"-os helyre (a felső rész aljára) raktam a vinyómat.
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippet, akasa nem néz ki rosszul, legalább is az én minimálos elképzeléseimbe illeszkedik, de közben szétkaptam a gépet, és néhány dolgot kiderítettem:
- A 120mm-es venti nagyobb fordulaton csendesebb
- Az FSP 350PNF táp ventije a fő zajforrásMár csak azt nem tudom, hogy nem megy benne a hőmérsékletfüggő fordulatszámszabályzás, vagy az az adott hőmérsékletnek megfelelő fordulat és nyáron eszerint még zajosabb lesz
És egy újabb kérdés: A héz alkatrészei között találtam egy olyat, hogy egyik vége az érintkezősorra mennő 4-es csatlakozó 2 szélén fekete és piros vezeték 2 középső üres, a másik vége egy kör alakú valami (gondolom érzékelő, de milyen és hova kell kötni?
-
Mercutio_
félisten
Tippjeim nekem is vannak, csak gondoltam hátha nem kell szétszednem a gépet, ha biztos infót kapok
Mindegy holnap szétszedem, és próbálgatom.
Panelt úgy gondoltam, hogy ph-n veszem, úgy olcsóbb
de ha csak ez van 3,5"-os méretben, akkor kénytelen leszek vagy ezt beszerezni, vagy venni 2 olcsó potis feszabályzót, mert most túl hangos a blueorb és a 120-as beépített venti.
Jut eszembe: 3,5"-os helyre beépíthető 2,5"-os sata mobilrack létezik?
-
Mercutio_
félisten
Összeraktam a cuccot!
Néhány infó:
- A gyári magasságadat (23,3 cm) lábak nélkül értendő, lábakkal 25 cm a cucc.
- Nagyon pofás a zongoralakk-mattfekete kombináció, de a lakkozott részekre nagyon kell majd vigyázni, minden meglátszik rajta.
- A burkolat 5 csavaros rögzítése helyett valami gyorsabb bontási megoldás jól jönne azoknak, akik gyakran rendezgetik a gépük belsejét
- Az alsórészbe lelógó elemet egy csavar eltávolítása után ki lehet szedni.
- Az előlap leszerelése nagyobb ujjú embereknek macerás lehet
- Blue Orb II került a procira, egy merő szívás felrakniaz tuti, hogy az alaplapot csak prociva-ventivel adom el
viszont marha jól hűti a procit és környékét.
- Rápróbáltam egy Zalman cnps-8000-t is, klassz, könnyen szereplhető, de nekem nem fér el a lapomon a foglalat körüli alkatrészektől(így azt meg is fogom majd hirdetni. (only for AM2))
Kérdés: Az előlapi panelből kijön 2 kábel, az egyik megy ugyebár a HDD-csatlakozóra és azon van a hőérzékelő is, a másikon van egy 3 pólusú venticsatlakozó és egy tápcsati. A tápcsati azért kell, hogy menjen a panel, vagy más funkciója is van?
Mivel lehet szabályozni a ventiket, van rá SW, vagy vegyek egy panelt?cuko: Klassz, de ennyit nem akarok rákölteni, és most egy darabig nem szeretnék szerelni se
-
Mercutio_
félisten
Ha jól számolom az AC 64 Freezer Pro belefér, elég csendes és hatékony az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest