Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
válasz
Mercutio_ #110 üzenetére
Ahogy néztem igen, ott csak ki kell pattintani a fémlemezt, mint a hátsó kártyahelyeknél, aztán a műanyag "takaróizét" kiszedni, és mehet oda floppimeghajtó, kártyaolvasó vagy szabályzó.
Mini nija belefér, pont most lettem kész az összeszerelésével - de hogy én mit anyáztam annak a sz_arnak
a giga 69gm-s2h alaplapomra akartam feltenni, és csak azért sem ment rá - gondoltam átállítom a lefogatót, ahoz össze kellett szorítani két fémpöcköt, nem sikerült, de a rozsdapor a fogóról rápattant a hővezető pasztára, és jól bennemaradt.
Szóval meglazítottam a tartó csavarjait, így nem tartja olyan biztosan.
vagy félórába beletelt.
.
Szerintem a drága s-flex ventik helyett ha veszel egy 3,5-ös ventiszabályzót (xilence-nek van egy jó típusa, 3 ventit tud 0-ra venni elvileg, olyan 4k körül lehet postaköltséggel, árgépen találtam, ha érdekel, belinkelhetem) - az meg ami a házhoz jár 120as venti plusz a procihűtőn levő kisebb (mini ninjához jár egy 80as), és max még egy 80as felülre szerintem teljesen jól átszellőzteti az egész házat (és a szabályzóval megfelelő hangerő/teljesítményre állíthatod - szerintem nem fog kevesebb levegőt szállítani, mintha s-flexeket használnál).
-
cuko#
tag
válasz
Mercutio_ #76 üzenetére
Az az alaplapi pittyegő szerintem
Meg kell legyen adva az alaplap leírásában, hogy hova kell dugni, és az bizonyos rendszerhibáknál (? vagy nem tudom, hogy miknél, pl ha rákönyökölsz a billre, vagy ha nem indul a gép akkor is) sípol idegesítő magas hangon (tehát fölösleges is betenni)
Megvettem és elhoztam a házat, határozottan tetszik.Már csak minden ami bele kell hiányzik
DE megnéztem, és én alaplap nélkül 130-131mm-t mértem az alsó szint belmagasságának
- rosszat mértem, vagy rossz helyen?
Mercutio_ ha legközelebb szétszeded a géped, megtennéd, hogy megméred az alsó szint belmagasságát alaplappal (procitól a 2. szint alsó lemezéig)? -
cuko#
tag
-
cuko#
tag
válasz
Mercutio_ #72 üzenetére
A venticsatlakozó gondolom azt az egy ventit figyeli az előlapi kijelzőn ("További extra az előlapon található LCD kijelző, melyel egy légforgató állapotáról kapunk visszajelzést") - a tápcsati pedig gondolom a kijelzőt meg a hőmérőt táplálja (és lehet, hogy a ventit is - nem tudom, hogy hogyan kell rákötni, ha nem megy tovább az alaplapba, akkor lehet, hogy annak is).
Ha panelt akarsz venni, abból 4k körül vannak a legolcsóbbak (legalábbis amiket én néztem), de azok csak leszabályozni tudják a ventiket, leállítani nem, a zalman mfc1 illetve ez a xilence szabályzó le is tud kapcsolni 2-2 ventit. A zalmi 5.25"ös, a xilence 3.5"ös, ezért is ezt néztem én magamnak, meg mert szolídabban néz ki (nagykép), plusz ha jól láttam a képeken, a két 5.25"-ös hely rejtve van kis billenős izékkel (
), amögé meg nem igazán tennék egy szabályzót (habár az mfc1es esetében lehet, hogy jobban járnék, amilyen csúnya
)
-
cuko#
tag
válasz
Mercutio_ #61 üzenetére
nekem is mehetne másba a pénzem, de azért összesen rászánok ~ +8-10k-t arra, hogy tényleg halk gépem legyen (és ebben benne van a silent vga, a passzív táp, és a halk hűtő különbsége)
"Egyébként egy zalmi 8000-el járnék jobban, vagy a freezer 64 pro-val? (ha befér)" - a zalman 8000 sem 4k, mint a 64pro, és annál a mini ninja vagy a 9500as sem áll távol árban
De akkor vehetnél inkább egy szabályozható, de erősebb ventit a gyári hűtőre, és azt beállíthatod olyan hangosra / erősre, hogy jó legyen
-
cuko#
tag
válasz
Mercutio_ #46 üzenetére
én is megfontolom majd erre a cserét szerintem, eddig azt hittem, hogy olyan böszme nagy, mint a silent knight (de most azt is megnéztem, és az sem olyan magas: 115 x 140 x 110 mm ! meglepetés meglepetés hátán ^^), de így igazán csábító - nem kell mellé venti, mint a mini ninja-hoz, mondjuk ugyanez a hátulütője is, hogyha zörögne vagy elromlana (de bízzunk a zalmanban, habár nekem sosem volt szimpatikus
) - hú, most rákattantam ezekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest