Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

Összeraktam a cuccot! :C
    Néhány infó:
    - A gyári magasságadat (23,3 cm) lábak nélkül értendő, lábakkal 25 cm a cucc.
    - Nagyon pofás a zongoralakk-mattfekete kombináció, de a lakkozott részekre nagyon kell majd vigyázni, minden meglátszik rajta.
    - A burkolat 5 csavaros rögzítése helyett valami gyorsabb bontási megoldás jól jönne azoknak, akik gyakran rendezgetik a gépük belsejét:)
    - Az alsórészbe lelógó elemet egy csavar eltávolítása után ki lehet szedni.
    - Az előlap leszerelése nagyobb ujjú embereknek macerás lehet :K
    - Blue Orb II került a procira, egy merő szívás felrakni :W az tuti, hogy az alaplapot csak prociva-ventivel adom el :DDD viszont marha jól hűti a procit és környékét.
    - Rápróbáltam egy Zalman cnps-8000-t is, klassz, könnyen szereplhető, de nekem nem fér el a lapomon a foglalat körüli alkatrészektől :O (így azt meg is fogom majd hirdetni. (only for AM2))

Kérdés: Az előlapi panelből kijön 2 kábel, az egyik megy ugyebár a HDD-csatlakozóra és azon van a hőérzékelő is, a másikon van egy 3 pólusú venticsatlakozó és egy tápcsati. A tápcsati azért kell, hogy menjen a panel, vagy más funkciója is van?
    Mivel lehet szabályozni a ventiket, van rá SW, vagy vegyek egy panelt?

cuko: Klassz, de ennyit nem akarok rákölteni, és most egy darabig nem szeretnék szerelni se :(

Új hozzászólás Aktív témák