- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kollázs készítésére PS-en kívül milyen egyszerűbb programot javasoltok? (nem találtam jobb topikot) Fontos, hogy veszteségmentesen készítse a kollázst vagy legalábbis minimális minőségromlással és lehessen JPEG-be menteni.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg, de olyan szoftvert keresek, mely képes egy fényképből PC-n is előállítani azokat a módozatokat, melyeket akár egy telefon is képes a kép elkészítése után, de ne kelljen kitanulnom hozzá újra az új PS variánst, mert egyenlőre másra nem lenne szükség. Pl lumiára az Adobe Photoshop Express is tud ilyen-olyan szűrőket feltenni.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
A psd kitejesztés vektor alapú? Ha nem, akkor egy így készült grafikát le lehet menteni vektor alapura, hogy pl. ruhára való szitázáshoz használható legyen? ha igen, hogyan?
-
psg5
veterán
Photoshop cs4-el pdf-ek hogy fűzhetők össze, kíváló minőségben (a Bridge-ben lehet állítani valamit, mert ott nagyon rossz a kimenet minősége?
-
psg5
veterán
Phostoshop CS4-ben fényképről, színes rajzot? Mondjuk egy fényképről szeretnék olyan rajzot amit itt is használnak avatarnak. Nem igazán találtam erre Tutorialt. A Fotoskecher pl azért nem jó, mert rajzá alakításkor nagyon életlen lesz a kép. Ezért gondoltam hátha PS-ben megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest