-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Mr President #9689 üzenetére
Nem tudom mennyire fontos, vagy hogy milyen a felirat. Ahhoz látni kéne, hogy megmondhassuk, megoldható-e, vagy sem. Egy-egy kép igazi kihívás, mások egyszerűbbek. Ha szabálytalan tereptárgyakon helyezkedik el a felirat, azt jó eséllyel ki lehet szedni. A CS5-ben erre már van "intelligens" tartalomfüggő kitöltés, ami a demóképeken mindig 100%-osan teljesít ugyan, én viszont akárhány képpel próbáltam, nálam mindig elvérzett. Úgyhogy egyelőre maradok a Patch tool, a Healing Brush tool, és a Clone Stamp tool kombójánál. Plusz ecset, ha egy-egy rész rendkívül necces. Ha gondolod, töltsd fel valahova (amennyiben publikus), és meg tudjuk mondani, széna-e vagy szalma.
A fényképezőkbe épített automata dátumbélyegző a legnagyobb marhaság, amit a büdös életben kitaláltak.
Gyakorlatilag a biztonsági kamerákon kívül nincs értelme belevésni a dátumot a képbe, mert később azt már semmilyen célra nem tudjuk felhasználni. Sajnos sokan erre már csak akkor jönnek rá, amikor maguk tapasztalják káros mivoltát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Skype topic
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest