Hirdetés
-
PROHARDVER!

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
hrlfg
friss újonc
Eddig (múlt hétig) XP-m volt, azon PhotoShop 7.0-val. Remek volt, szerettem és nagyon jól kiismertem. Most CS5-öm van és nem boldogulok vele!
A régi PhotoShopban (továbbiakban PS) ha volt egy objektum átlátszó háttér előtt (pl. ló, űrhajó, whatever) és egy új réteget húztam fölé csoportosítással (shift+ctrl+N aztán ctrl+G) akkor az új rétegen végzett dolgok (festés, textúrázás) csak az alanti objektumon jelentek meg, annak szélein NEM lógtak túl.
Ugyanezt CS5-ben hogyan lehet megcsinálni? A ctrl+G által csoportba rögzített rétegek nem "tisztelik" az alap réteget, mindig megjelennek annak határai túl is ami rossz. Hogy tudnám a fentebbi dolgot megcsinálni? Tudom, van "layer mask" de amikor több rétegen más és más dolgokkal dolgozol, kinek van ideje, türelme és ereje mindig új maszkot készíteni?
Fontos: egérrel dolgozom, mert nincs más beviteli eszközöm, ezért is ódzkodom a maszkoktól...
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest