- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Hey!
Találkozott már valaki azzal az anomáliával, ha EPS logót illeszt be egy fájlba és PDF/X-1a-ba menti, akkor a logó szerteszéjjel pixelesedik? Ha a Press Quality presetet választom ki gyári beállításokkal, akkor minden szép és jó.
A logót én csináltam, Illustratorban és kényelmi szempontokból az EPS-t szeretem behúzogatni a fájlokba, és ott jó is, csak PDF/X-1a mentésnél nem. Ami külön érdekes, ha egyéb EPS elemek is vannak a fájlban, azok nem lesznek pixelesek, csak és kizárólag a logó betűi! (Lubalin) És azok is hol így, hol úgy. Egy doksin belül is az egyik szó pixeles, a másik nem. Talán a Reader megjelenítőjével van gond?
Az egyik nyomda elfogadta a Press Quality-ba mentett cuccot, úgyhogy egyelőre azt használom, amíg nem szólnak érte.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok