Új hozzászólás Aktív témák

• MNBT

tag

Sziasztok,

Örvendek hogy rátaláltam erre a fórumra mert nagy segítségre lenne szükségem.
    Mac alatt használom az AE-t és készítettem egy 80 perces videót ahol igazából a projektben van egy 80 perces mix (wav fájl) és 15 kép váltakozik opacity változtatásokkal, plusz egy time-progress bart készítettem egyszerű shape layer alkalmazással.
    Nade a legnagyobb fejfájást az okozza nekem hogy miért van az hoyg ha 720p 30fps-be ki szeretném renderelni, akkor egyrészt 2 óra alsó hangon, másrészről meg hogy 9 GB-os fájlt kapok ami brutálisan sokallok. Hiába hogy próbáltam H264-el, úgy is nagyon nagy a fájl mérete.

Mondhatnátok jogosan hogy Adobe Media Encodert használjak, amit szintén próbáltam és nem vált be ugyanis ott ha Youtube formátumba konvertálok, nem viccelek, 6,5 óra a renderelési idő ami azért valljuk be irreálisan sok.
    Valakinek van valami bevált renderelési beállítása? Nagyon megköszönném mert 3 perces videóknál is sokallom a 300 megás fájlokat.

A gépem: Macbook Pro Retina 2015 13" , i7-es processzorral és 512GB Apple SSD, 8GB RAM.

Új hozzászólás Aktív témák