Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
liksoft #6942 üzenetére
Hello!
Megcsináltam a tükrözést, de eszembe jutott, hogy kipróbálom, mi van ha leveszem az egyik winyót, mintha tönkrement volna. És látom, hogy ilyenkor az adat egyik winyóról sem elérhető. Ezért érdekelne, hogy ilynekor miképp lehet hozzáférni az adatokhoz, mert látom, hogy van 2 opció ebben az esetben: tükör eltávolítása, és kötet újraaktiválása. Melyiket érdemes használni ilyenkor? -
Kal-El
senior tag
válasz
liksoft #6942 üzenetére
És ennek a dinamikus partíciónak létrehozásának + tükrözésének mi a menete?
Csak olyat találtam, hogy dinamikus lemez létrehozása, Microsoft-os leírással. Akkor gondolom, külön partíciót nem, hanem csak egész lemezt lehet dinamikusra állítani. Ha a Microsoftos leírás szerinted jó, akkor már csak a tükrözés menete érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest