Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon sikeresen töröltem a C meghajtóm partícióját, mivel a Fat32Formatter-ben nem a formázni kívánt pendrive-ot választottam ki, hanem azt az SSD-t, amin a C meghajtó és vele együtt a Windows 7 (64 bites) is volt. A rendszer abban a pillanatban össze is omlott, hiányzó bootmgr-re hivatkozva. A dolog azóta annyit javult, hogy egy Fedora-s live USB-vel be tudtam lépni a gépre, ahol a Testdisk programmal sikerült kilistázni a C meghajtón lévő mappákat. Egyébként a mappastruktúra rendben látszik, az ott tárolt néhány fontosabb fájlt ki tudtam másolni a Testdisk-el az USB meghajtóra (amin a Fedora fut) onnan pedig már át is kerültek egy külső 2 TB-os merevlemezre. Az adatmentés része tehát sikerült. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezen a pár fontosabb dokumentumon kívül nem volt más a C meghajtón. Viszont ha már eddig eljutottam, azon gondolkodom, hogyan lehetne magát a Windows-t is megmenteni és újra működőképessé tenni a gépet, hiszen látszólag még minden a helyén van. Csatolok néhány képet arról, hogy a Testdisk mit mutat jelenleg. Az SSD meghajtó egy 128 GB-os Adata SP920.
A Testdisk angol nyelvű leírásában az szerepel, hogy Windows használata esetén válasszuk az Intel opciót, viszont nekem a program az EFI GPT-t ajánlja fel, így ezzel a menüponttal mentem tovább.
Bocsánat, ha kicsit hosszúra nyúlt, de nem szívesen állnék most neki egy teljes Windows újratelepítésnek, így remélem, hogy lesz valamilyen megoldás a problémára. Kérdés, hogy hol és mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ismét bootoljon a Windows.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés