Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
válasz
King Unique #12046 üzenetére
laed: igen, csak gyorsformázás volt.
King Unique: köszi, nézelődök tovább. Régi eszközön szerettem volna a pendriveot használni, ami csak Fat32-t támogat.
-
soulcube
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon sikeresen töröltem a C meghajtóm partícióját, mivel a Fat32Formatter-ben nem a formázni kívánt pendrive-ot választottam ki, hanem azt az SSD-t, amin a C meghajtó és vele együtt a Windows 7 (64 bites) is volt. A rendszer abban a pillanatban össze is omlott, hiányzó bootmgr-re hivatkozva. A dolog azóta annyit javult, hogy egy Fedora-s live USB-vel be tudtam lépni a gépre, ahol a Testdisk programmal sikerült kilistázni a C meghajtón lévő mappákat. Egyébként a mappastruktúra rendben látszik, az ott tárolt néhány fontosabb fájlt ki tudtam másolni a Testdisk-el az USB meghajtóra (amin a Fedora fut) onnan pedig már át is kerültek egy külső 2 TB-os merevlemezre. Az adatmentés része tehát sikerült. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezen a pár fontosabb dokumentumon kívül nem volt más a C meghajtón. Viszont ha már eddig eljutottam, azon gondolkodom, hogyan lehetne magát a Windows-t is megmenteni és újra működőképessé tenni a gépet, hiszen látszólag még minden a helyén van. Csatolok néhány képet arról, hogy a Testdisk mit mutat jelenleg. Az SSD meghajtó egy 128 GB-os Adata SP920.
A Testdisk angol nyelvű leírásában az szerepel, hogy Windows használata esetén válasszuk az Intel opciót, viszont nekem a program az EFI GPT-t ajánlja fel, így ezzel a menüponttal mentem tovább.
Bocsánat, ha kicsit hosszúra nyúlt, de nem szívesen állnék most neki egy teljes Windows újratelepítésnek, így remélem, hogy lesz valamilyen megoldás a problémára. Kérdés, hogy hol és mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ismét bootoljon a Windows.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Eladó Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest