- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Autóhifi
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodajoci
csendes tag
Hali! 5315-ösből egyszercsak eltűnt a wlan.Lehet h bedöglött? Lehet azt javítani, vagy alaplapcsere? Eszközkezelőben sem látni. Gondolom full integrált a cucc. Ha más nem akk egy usb wlan megoldja a gondot.Mi a véleményetek?
-
bodajoci
csendes tag
Felraktam az x86-os win7 ultimatet. Nab...szameg, van hang minden gyönyörűen megy, igaza volt a tagnak. Csak annyi, h 2,93 giga ram használható a 4-ből.Lesz..rom. Azt nem értem, ha ez a csicska laptop nem jó 64 bitre, akk minek raknak bele 4 giga ramot. egyébként is hülyeség, mert a videokártya meg egy nudli ami benne van. Játékra nem a legjobb, máshoz meg minek annyi ram.
-
bodajoci
csendes tag
Itt olvastam, h többeknek is van ilyen problémája evvel a géppel, főleg azoknak, akik mostanában vettek. Egyik fickó azt írja, h neki csak a 32 bites win7-el lett jó. Hát kipróbálom azt is asszem. De csak holnap, mert már tele a tököm vele
[ Szerkesztve ]
-
bodajoci
csendes tag
Most az előbb nekiálltam leszedni az sp1-et a vistához.Akkor például meg sem mukkant a youtube sem. Perpill megint jó.Teljesen random csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
bodajoci
csendes tag
válasz plaszy #16207 üzenetére
Lehet, h itt vmi hardware hiba lesz. Nemtom.Csinál érdekes dolgokat vista alatt is. Pl megcsinálok egy tesztet, egyszer kétszer lejátsza, aztán elnémul. Egész addig, amíg újra nem indítom a gépet. De az sem mindig. Most pl a teszteket már nem játszotta le, de youtubon szépen szól a videó. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
bodajoci
csendes tag
Visszaraktam az X64-es vistát.És egyből van hang. A teszteket is szépen lejátsza. Igaz csak 1-szer. De akkor is van hang. Minden ugyanúgy van, mint win7 alatt. ASkkor most mi ez???
-
bodajoci
csendes tag
válasz plaszy #16204 üzenetére
Nem, mondom a legújabb van fenn, és nem jó. A képernyőről az jön le, h szól, de néma. És csak 1 kimenet van, analóg.Semmi más. Nem úgy, mint az asztali gépemen pl, h ha digital outputra van állítva, akkor az analóg nem szól. Itt csak analóg van, de semmi. X64-es vista egész addig jó volt, amíg fel nem ment rá az sp2. Azután ugyanezt produkálta, mint a win7. Nem értem. De most ha visszaraknám a vistát, már első induláskor megszólalna. ezt magyarázza meg nekem vki
-
bodajoci
csendes tag
Na akkor most, méregből visszaraktam a win7-et Most akkor ha tudtok segítsetek.Milyen driver, milyen manager, h tudjak állítani, ne csak analog kimenet legyen. Mert én már mindent kipróbáltam, amit tudtam. Driverből a 6.0.1.5493 van fenn 2009.09.22-es dátummal. A 2.34es hd audio driver van feltelepítve, h legyen realtek sound manager is. De ahol kiválasztanám az alapértelmezett eszközt, az a fül inaktív. És csak analóg kimenet van.Az meg néma.
-
bodajoci
csendes tag
Felmászott a vistára az sp2, azóta hang kilőve Ugyanaz mint win7 alatt.Aztán variálhatnám én a kimeneteket, csak analóg van...Az meg full néma.
-
bodajoci
csendes tag
Az acer driver fikázásról meg annyit, h azért az ember ma már elvárná, h vesz egy gépet 150-ért akkor legalább a cd, amit adnak hozzá, a megfelelő drivereket tartalmazza...De nem, úgy kell a netről összekapirgálni a vga, a tapipad, meg a wlan drivereket is, mert mondanom sem kell a hivatalos oldalukon sincs meg. No comment...
-
-
bodajoci
csendes tag
Hát gyerekek, az a helyzet, h a kib...tt hang az nem akart megjönni win7 alatt, most kiméljenek meg az okosok akinek megy, nekik olyan a hardware azért megy. Szal wista x64 ultimate, kisebb driverkereséssel, 1-2 apróbb szopással de megy minden faxán.Mondom a win7 volt a befutó, de higyjétek el, meg sem mukkant, még a legújabb realtek driverrel sem.Hiába futott a teszt, meg láttam a kijelzőn, h szól az a qrva hangszóró, de meg sem nyikkant. Vista-n első induláskor énekelt:-) Most már megy vga, tapipad, hangkari, stb.stb, de csak vista-n. Én így jártam.Amúgy faxa kis masina:-)
-
bodajoci
csendes tag
Végülis rájöttem egy fél nap netezés után, h ezt az e 725-öt gyártották mindenféle hardware összetevővel, ami épp a kezük ügyében volt, de driver cd-t csak egyfélét adtak ki hozzá, ami nem jó semmire. Ez még mind nem lenne gond, csak egy vicc, h az Acer oldalán sincsenek meg a megfelelő driverek. Mind1, aki ilyet vesz, az először is tegyen fel vmi akármilyen oprendszert, aztán az everestet tegye fel, és nyomozzon driverek után. Persze az még akk sem biztos, mint nálam a hang, h minden faxa lesz. Most visszadobom rá a vistát, ott legalább volt hang, aztán a wlan-hoz, meg a vga-hoz keresek drivereket. Van, akinek mákja van, és pont olyan összeállításban kapja a gépet, h minden ok, de van aki szopik vele ezerrel. Olvasgattam eleget:-) Egyszerűen vicc, h win7 alatt nem szólal meg, pedig minden ok, eszközkezelő, driver, teszt, minden. Mégis néma. De nem én vok az egyedüli aki így járt vele.
-
bodajoci
csendes tag
Végülis azt már tom, h xp mért nem ment fel.De azt még most sem, h win7 alatt mért nincs hang, A többi téma megoldódott.
-
bodajoci
csendes tag
Nem fogjátok elhinni:-O
Vista alatt meg a saját driver cd-ről nem telepíti a vga drivert, mert nem felel meg a számítógép a követelményeknek.Ehheh.Na ennyit az acer terméktámogatásáról. Winxp nem megyen fel, nemtom mért.Winvista 64 vga driver problem, win7x64 hangkari problem...Ok 32 bites vistát és win7-et nem próbáltam, de könyörgöm,ha egyszer 4 giga ram van a gépben???Megpróbálok vmi vga drivert összekókányolni, de ez vicc komolyan -
bodajoci
csendes tag
16136-ban leírtam a problémámat.Szóval nem mentem semmire azóta sem, mondom ok, felrakok egy xp sp3-at, nem baj, h csak 32 bit, csak próbaképpen. Jelentem telepítés elején, mikor befejezi a hardvervizsgálatot, kékhalállal elszáll. Mondom ok, akkor Vista x64 ultimate. Simán felment, mint a win7 ultimate, de itt első indításkor van hang is. Na erre mondjatok vmit...Lényeg, h mégiscsak vmi driver gáz lehet ez win 7 alatt, hogy nincs hang.
-
bodajoci
csendes tag
Itt van nálam egy vadiúj emachines e725-ös. Megkértek tegyek rá vmi oprendszert. Mondom ok, ha 4 giga ram akk 64-es win7 ultimate. Oké is lenne minden, de a világért nem szólal meg. Már próbáltam régebbi realtek drivert, avval sem.Meg sem nyikkan, holott a képernyőn az jön le, h szól. Igaz egyedül a win media player gyanús, mert ott a legújabb driverrel meg sem jelennek a képi megjelenítések, a régebbivel meg igen, de akadozik. Mi lehet a gáz? Persze mondanom sem kell, h a régebbi drivert csak frissítésel lehet ráerőszakolni, mert sima telepítésnél, újraindítás után mindig a frissebbet dobja fel. Esetleg ha vki tudna egy csodadrivert:-), azt megköszönném. Vagy vmi jó tippet, azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- Lenovo ThinkPad X280 - kicsi, könnyű, erős
- Lenovo Ideapad 5 AMD-Ryzen-5-4500U-6Mag 16GB-DDR4 512-SSD FHD-IPS-15,6"
- Asus ZenBook UX430u Intel i7-7500u/ 16GB DDR4/ 256 m.2 SSD (új)/Intel HD Graphics 620 1GB
- Hp 830 G7 Core i5 10310U 16Gb 512 NVMe FullHD IPS Számlával Garanciával
- Dell 5310 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest