Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Na szal próbálkoztam a 64bites winnel és a driverekkel. Volt problémám, nem is egy. Első a wlan. Feltelepült de azt mondta, hogy az eszköz nem áll készen és egy 10-es híbakódot írt ki. A másik a vidkari driverrel volt. Ott is úgy csináltam, ahogy kellett, szal az inf file-t beraktam, és amikor ki kellett volna listáznia, hogy melyik kártyát választom a sok közül, egy üres ablakot rakott ki.Olyan volt, mintha nem tudta volna értelmezni az inf file-t. De nem írt ki semmilyen hibaüzenetet, de semmi sem... Vkinek ötlet? Az összes win frissítést feltelepítettem a service pack 2 kivételével. Lehet, hogy az hiányzott neki? Azt nem tudtam letöltei sehol sem, mer mindig megszakadt a szerver kapcsolata... Ha valaki tudna egy linket, megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500Gb M2 SSD/ Nvidia Quadro
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Fujitsu LifeBook E5410 (made in Japan) i5-10.gen használt laptop garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest