Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Notebook javítással kapcsolatos topicot kerestem, de sajnos nem bukkantam rá. Ha van ilyen, kérlek linkeljétek be nekem!
Adott egy 4-5 éves Acer eMachines E525 tipusú laptop, aminek már a gari lejártától zúg a monitorja ilyen magas hangon. Ha maximum fényerőre állítom, vagy ha a képernyő kikapcsol, akkor megszűnik a sípoló hang. Ha meg lehetne csináltatni olcsón, akkor annyit még megérne nekem, de sokat nem, mert egy régi gépről van szó. (Intel celeron 900-as proci, 2gb ram, elég használhatatlan gép már). Ha valaki látott már ilyet, gyakorlott notebook szerelő, esetleg ismer ilyet aki meg tudná javítani vagy megbízható, nem drága szervízt ismer, várom a válaszát.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Dell Latitude 5430 i5-1245U / 16GB / 256GB SSD 143.990 Ft
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest